Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Egy kutatást szeretnék végezni. Kinek melyik típus jön be a legjobban?
-affektáló, hajtűdobáló, lányosabb rucik
-nyunyoka (lányos de azért nem annyira)
-közepes, tehát se nem túl férfias se nem túl lányos
-férfias
-extra férfias igazi macsó
-érzelmes közepes férfiassággal
És azt is írjátok oda, hogy ti esetleg "nyunyok" lányosak vagy férfiasak vagytok.
A 10.29nekírtam a kommentem
am a döntő többség az a nyunyo és a közepes
azt hittem a fériasból és az affektálóból lesz a legtöbb
mert nagyon sok affektáló meleg van
gondolom ők is bejönnek vkinek mert csak van azoknak is pasijuk.
vagy azokat csak megdugják?
én utálom az olyanokat...és az baj h mindenki velük azonosítja a melegeket..
11. válaszoló vagyok
Én a 2. kategória vagyok. (18 éves)
Az 1. az nem igazán jön be, mert van benne vmi taszító. De mondjuk lehet kivétel, ha olyan kedvem van.
Az 5. az végképp nem jön be, nem szeretem, ha annyival férfiasabb nálam a másik. Ijeszt, és taszít... és fenyegető érzés...
Alapértelmezésben a 2. és 3. kategória jön be. Esetleg a 6. (Ez persze nem azt jelenti, h ha vki nyunyóka, akkor már biztosan bejön, csak h a legtöbb bejövő ebből a kategóriából kerül ki. xD)
Meg néha a 4-es is bejön, egyre több ilyen szőrös, borostás is bejön mostanában. De fontos, h a "férfiassága" azért ne menjen át durvaságba, vagy felsőbbrendűségi komplexusba, vagy abba, h le akarja uralni a másikat. Mert ezek rögtöni kidobást vonnak maguk után. xD
Nekem mindegy, hogy milyen ha az arca tetszik.
Én lányos vagyok!
16 éves!
Meleg!
:D
I love bears te passzív vagy?
Meg más kérdésnél is láttam válaszod úgy tudom bi vagy.
Szőrős mellkas?:O kinek mi tetszik
nemtom hanyadik válaszoló igen manapság a nyunyokák és az afektáló melegeket nagyon elítélik.és azt hiszik az összes olyan.pedig r*hadtul nem.
meg sztem aki afektál az se elítélendő. ha úgy érzi jól magát csinálja.ti mit gondoltok erről?
megint nemtom hanyadik, akkor neked sokat változik h mikor ki jön be:D
de egy nyunyohoz nem egy picit férfiasabb illene?
az a válaszolo vagyok aki irta h a twink-eket szereti és h én is az vagyok..
szóval ez a nyunyu ( fu de idegesít ez a szó ) szerintem nem egyezik a twinkekkel, mert amint írtad h az affektálókat (akiket utálok) és a nyunyukat elítélik, a twinkekben nincs semmi elítélendő, mert nem is látszik rajtuk h melegek és még jól is néznek ki... aztán lehet h neked van igazad és én használom helytelenül a twink szót, mármint nem azokra illik akikre gondoltam...
mind1 a lényeg az h akire illenek azok a tulajdonságok amiket már leírtam, számomra az a tökéletes srác...
am20 vagyok
Háháááá :D A helyes, kamasz, és tini fiúk :D Azok nagyon pimaszul helyesek :)
Én 25 fiús, nem lányos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!