Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Ha nagyon hosszú időre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha nagyon hosszú időre (akár életfogyt) börtönbe kerülnétek hetero létetekre szexelnétek fiúval?

Figyelt kérdés
Volt már vkinek ilyen élménye? Ott tényleg megerőszakolják a gyenge fiúkat?

2012. szept. 15. 10:58
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm mondta,ismerősömnek nem valami biztos forrás.
2012. szept. 16. 16:40
 42/44 A kérdező kommentje:
Te a meleg Béla211 vagy?
2012. szept. 16. 18:16
 43/44 Béla211 ***** válasza:
100%
Nem ismerősöm mondta ismerősömnek hanem a kollégám mondta nekem. Azt nem tudom hogy a börtönbe ismerték e meg egymást már régebb óta bent volt mind a kettő.És ott bent ezt mindenki tudta nyíltan vállalták. Mondta a kollégám ,hogy talán azért is ,mert az egyik től mindenki félt úgy fogalmazott ,hogy egy elmebeteg kigyúrt állat volt. A másikról meg le lehetett vágni hogy meleg. Ennél többet nem mondott róluk kifejezetten kerülte a témát szerintem voltak neki ott nagyon rossz élményei lehet velük kapcsolatban is.De erről tényleg csak ennyit mesélt többet nem tudok. Igen amúgy meleg vagyok.
2012. szept. 17. 04:40
 44/44 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy meleg vagy.

Csak azthittem te írtad azt is h nem vmi biztos forrás

2012. szept. 17. 06:02
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!