Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nagyon hosszú időre (akár életfogyt) börtönbe kerülnétek hetero létetekre szexelnétek fiúval?
Egyiket se én tettem föl. És frisebb válaszokat akarok.
Jah és ha nem érdekel mi a sz*rért válaszolsz?
Szerintem legalább egy olyan van aki szerelmes egy nyunyokaba.
"Szerintem legalább egy olyan van aki szerelmes egy nyunyokaba."
Komolyan ezt hiszed.
A börtönben nem igazán vannak ártatlan,hamvas képű nyunyókák,de ok!
Feladom.
Én kérek elnézést,te meg élj továbbra is álom világban,amíg a börtönben meg nem találod a herceget a fehér lovon.
Már én is csak annyit mondok, hogy isten ments hogy börtönbe kerülj, de haa egyszer sikerül, akkor akár el is áshatod magad, mert azt nem az ilyen embereknek találták ki. Egy másodperc alatt elszállna ez a lila kis köd, itt nem tudod egyszerűen átérezni elképzelni se milyen ott bent.
Szerinte inkább próbáld hanyagolni az ez irányú érdeklődésed mielőtt ég komolyabb érzéseid támadnak ez iránt. Inkább írj meleg stroykat vagy sportolj valamit tök mind1 játssz tankokkal.
nem,én miért lennék rád mérges?
csak téves elképzeléseid vannak ezzel kapcsolatban,te magad is mondtad,álomvilágban élsz
és lehet hogy ez nem tesz majd jót neked
de ha nem érdekel.....
miért nem keresel egy pasit,szexelsz vele egy nagyot,és akkor az ilyen baromságokon való agyalást elfelejted
akár el is játszhatjátok h börtönben vagytok
Na tessék! Én mondtam, hogy van ilyen! :DDD
De a börtönben jöttek össze?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!