Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Ha nagyon hosszú időre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha nagyon hosszú időre (akár életfogyt) börtönbe kerülnétek hetero létetekre szexelnétek fiúval?

Figyelt kérdés
Volt már vkinek ilyen élménye? Ott tényleg megerőszakolják a gyenge fiúkat?

2012. szept. 15. 10:58
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Mi az a kéjgyilkos?Nekrofil?
2012. szept. 15. 11:33
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Ismered azt a weboldalt hogy GOOGLE??
2012. szept. 15. 11:35
 13/44 A kérdező kommentje:

nem b*zdmeg

am véletlenül küldtem el kétszer

még nem jártam börtönben

2012. szept. 15. 11:38
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

kéjgyilkos, az, aki szexuális kielégülést érez, miközben megöl valakit (tehát eleve, ők hagymoányosan szexelni képtelenek, vagy nem élvezik)

pl. Ted Bundy, Henry Lee Lucas, John, Wayne, Mary Bell (hogy nő is legyen) és még jópáran

2012. szept. 15. 11:39
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

* John Wayne az egybeb van

Tehát nem nekrofilok, bár néha lehet, hogy visszatérnek az áldozathoz és ismét átélik a gyilkosság "örömeit", de az nem hiszem, hogy nekrofíliának számít

2012. szept. 15. 11:41
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem megy az írás. :)
2012. szept. 15. 11:41
 17/44 A kérdező kommentje:

Ez beteg.

És ők tényleg megöltek valakit szex közben?

2012. szept. 15. 11:45
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Néhányat gondolom. De azt hiszem Mary Bell kivételével mindegyikükről készült film is. Pl. John Wayneről a Gacy. Hát én nem láttam, de biztos beteg lehet. Én csak olvastam róla, mert szeretem ezeket a kriminál pszichológiai könyveket. De pl. ő homoszexuális volt és fiúkat rabolt el és az otthonában meg is erőszakolta őket, de nem mindegyiket ölte meg. Pl. a Megdöbbentő kéjgyilkosságokban az egyik fiú bbeszámolója is benne van.

De wikin is elég részletes anyagot lehet találni róluk magyarul is. Sőt, youtubon fent van Ted Bundy interjúja a kivégzése előtt napjáról. De nem feliratos vagy nem hiszem. De ezek olyan kegyetlenségek, amit nem tud mindenki vagy nem is lehet szóba foglalni.

2012. szept. 15. 11:50
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

nem szexel közben

vagy pl. Jürgen Bartsch

2012. szept. 15. 11:52
 20/44 A kérdező kommentje:
Uh.Lehet nem merem majd megnézni.
2012. szept. 15. 12:15
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!