Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék homoszexuális?
Nőkkel sajnos nem megy az ismerkedés. 23 éves korom ellenére még nem volt részem szerelmi viszonyban. Meg lehet-e változtatni a szexuális érdeklődést?
Mert az a probléma, hogy alapból hetero vagyok. Ellenben a transzvesztiták és a crossdresserek vonzanak már egy ideje. Szóval érdekes ez az egész históra.
Aha, csávók között több a szolidaritás.
Nézz már körül ember! a férfiak azok, akik a jobbnál jobb luvnyákra vágynak és akin egy gramm zsír van az már hájas zsírdisznó, ha a feje picit más, akkor papír zacskó...
Túlságosan magadból indultál ki...
Azért az tény, hogy alkalmi szexre elég könnyű srácot találni, ha nem túl magasak az igényeid :)
Ettől függetlenül a kérdezőnek sajnos nem tudok segíteni - ha valakiben nincs meg a hajlam, akkor azzal nem lehet mit csinálni.
Alkalmi szexre lányt se nehéz találni.
Kérdező, azt azért nem egészen értem, hogy ha mondjuk csak a magyar népességet vesszük, lényegesen több fiatal nő van, mint ugyanolyan korú homoszexuális fiú. Mire alapozod, hogy könnyebben találsz abból a nagyon kevés fiúból párt, mint az iszonyú mennyiségű lányból?
Ja és szerintem egy hetero ember éppúgy nem tud homová válni, mint egy homo heteróvá...
Bár ha a transzvesztiták vonzanak, akkor nem reménytelen a helyzet...
Mondjuk ez fura, mert előbb tudnám elképzelni, hogy nővel legyek együtt, mint hogy valakivel, aki néha ez-néha az, és jó eséllyel egyesíti a pasik trehányságát a nők hisztijeivel... :D
Azt nem tudom, hogy valóban több-e a lány. Nem figyelem a statisztikákat. Ettől függetlenül is mindegy, esetleg ha én lennék az egyetlen fiú a Földön, maximum akkor jönnének össze velem. Mármint a lányok. A transzvesztiták meg szerintem pont a legjobb kombinációk. A két nem között vannak. Ez éppen ideális.
Egyébként nekem eleve nem ment a kapcsolatteremtés soha. Barátaim sincsenek, szóval így baromi nehéz. Hiába, hogy nem vagyok egyedül ezzel, akkor sem kerültem még kapcsolatba olyannak, aki hasonló problémákkal küzd.
Asszem egyébként, hogy leteszek erről a homotémáról, mert úgysem tudok megváltozni ilyen téren. Legalábbis még eddig nem hallottam hasonló esetről. Vagy esetleg van itt olyan, akinek teljes mértékben megváltozott a szexualitása? És azután sikerrel vetette bele magát a különböző szintű párkapcsolatokba? Meg hát ugye bizonyára mindenki rátalál előbb-utóbb a párjára. Mint a galambok, vagy egészen másképp.
A legrosszabb talán ebben a párkapcsolat-szerelem kérdésben, az elvárások mindkét félről. Persze ez csak elméletben, a gyakorlat teljesen mást mutat. Ugyanis a szerelmet nem lehet definiálni és elhatározni, hogy kibe szeressünk bele. Ez sokkal többről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!