Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetnék homoszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék homoszexuális?

Figyelt kérdés

Nőkkel sajnos nem megy az ismerkedés. 23 éves korom ellenére még nem volt részem szerelmi viszonyban. Meg lehet-e változtatni a szexuális érdeklődést?

Mert az a probléma, hogy alapból hetero vagyok. Ellenben a transzvesztiták és a crossdresserek vonzanak már egy ideje. Szóval érdekes ez az egész históra.

2012. máj. 7. 19:34
1 2 3
 11/25 hunkurunkvirág ***** válasza:
51%
Rohanj fejjel a falnak!
2012. máj. 7. 20:19
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

Aha, csávók között több a szolidaritás.

Nézz már körül ember! a férfiak azok, akik a jobbnál jobb luvnyákra vágynak és akin egy gramm zsír van az már hájas zsírdisznó, ha a feje picit más, akkor papír zacskó...

Túlságosan magadból indultál ki...

2012. máj. 7. 20:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért az tény, hogy alkalmi szexre elég könnyű srácot találni, ha nem túl magasak az igényeid :)

Ettől függetlenül a kérdezőnek sajnos nem tudok segíteni - ha valakiben nincs meg a hajlam, akkor azzal nem lehet mit csinálni.

2012. máj. 7. 21:03
 14/25 A kérdező kommentje:
Amúgy sem az alkalmi szex a lényeg nekem, sőt az szinte egyáltalán nem fontos. A szerelemre vágytam mindig is. A szex csak kellemes plusz.
2012. máj. 7. 21:54
 15/25 anonim ***** válasza:

Alkalmi szexre lányt se nehéz találni.

Kérdező, azt azért nem egészen értem, hogy ha mondjuk csak a magyar népességet vesszük, lényegesen több fiatal nő van, mint ugyanolyan korú homoszexuális fiú. Mire alapozod, hogy könnyebben találsz abból a nagyon kevés fiúból párt, mint az iszonyú mennyiségű lányból?

2012. máj. 8. 14:30
 16/25 anonim ***** válasza:

Ja és szerintem egy hetero ember éppúgy nem tud homová válni, mint egy homo heteróvá...

Bár ha a transzvesztiták vonzanak, akkor nem reménytelen a helyzet...

Mondjuk ez fura, mert előbb tudnám elképzelni, hogy nővel legyek együtt, mint hogy valakivel, aki néha ez-néha az, és jó eséllyel egyesíti a pasik trehányságát a nők hisztijeivel... :D

2012. máj. 8. 14:33
 17/25 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy valóban több-e a lány. Nem figyelem a statisztikákat. Ettől függetlenül is mindegy, esetleg ha én lennék az egyetlen fiú a Földön, maximum akkor jönnének össze velem. Mármint a lányok. A transzvesztiták meg szerintem pont a legjobb kombinációk. A két nem között vannak. Ez éppen ideális.

Egyébként nekem eleve nem ment a kapcsolatteremtés soha. Barátaim sincsenek, szóval így baromi nehéz. Hiába, hogy nem vagyok egyedül ezzel, akkor sem kerültem még kapcsolatba olyannak, aki hasonló problémákkal küzd.

2012. máj. 8. 17:49
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért statisztikaolvasgatás nélkül is rájöhetsz, hogy lányból több van, mint b.uziból...
2012. máj. 9. 10:34
 19/25 A kérdező kommentje:
Allright
2012. máj. 9. 11:01
 20/25 A kérdező kommentje:

Asszem egyébként, hogy leteszek erről a homotémáról, mert úgysem tudok megváltozni ilyen téren. Legalábbis még eddig nem hallottam hasonló esetről. Vagy esetleg van itt olyan, akinek teljes mértékben megváltozott a szexualitása? És azután sikerrel vetette bele magát a különböző szintű párkapcsolatokba? Meg hát ugye bizonyára mindenki rátalál előbb-utóbb a párjára. Mint a galambok, vagy egészen másképp.

A legrosszabb talán ebben a párkapcsolat-szerelem kérdésben, az elvárások mindkét félről. Persze ez csak elméletben, a gyakorlat teljesen mást mutat. Ugyanis a szerelmet nem lehet definiálni és elhatározni, hogy kibe szeressünk bele. Ez sokkal többről szól.

2012. máj. 9. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!