Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetnék homoszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék homoszexuális?

Figyelt kérdés

Nőkkel sajnos nem megy az ismerkedés. 23 éves korom ellenére még nem volt részem szerelmi viszonyban. Meg lehet-e változtatni a szexuális érdeklődést?

Mert az a probléma, hogy alapból hetero vagyok. Ellenben a transzvesztiták és a crossdresserek vonzanak már egy ideje. Szóval érdekes ez az egész históra.

2012. máj. 7. 19:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Te kínodban nem tudod mit csinálj...ideje lenni felkelni a PC elől és művelődni, talál lehetőséged is lesz az ismerkedéshez.
2012. máj. 7. 19:37
 2/25 anonim ***** válasza:
1%

mint már előbb is írtam

pipogya vagy fiam

a nő nem keres téged

neked kell megmutatnod a szépet

nincs szebb mint a punci

az sosem lesz uncsi

2012. máj. 7. 19:37
 3/25 Valaki0702 válasza:
97%
B@zdmeg te ennyire unód magad?
2012. máj. 7. 19:39
 4/25 A kérdező kommentje:
Ugyan-ugyan, ejnye-ejnye, lárifári, nahiszen! Ismerkedni próbáltam csak túlságosan gátlásos vagyok. Úgy vélem sokkal boldogabb és kiegyensúlyozotabb lennék, ha megváltozna a szexuális érdeklődésem.
2012. máj. 7. 19:40
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először próbálj meg lányokkal ismerkedni. Azért 23 évesen még olyannyira nem késtél le semmiről.
2012. máj. 7. 19:40
 6/25 A kérdező kommentje:
Na a második válaszoló egész frappánsan fejezte ki indulatait. Ez abszolut pozitív megmozdulás volt részéről szerintem.
2012. máj. 7. 19:41
 7/25 A kérdező kommentje:
Többször is próbáltam ismerkedni leányokkal, csak hát kudarc kudarcot követett. Ez aztán elszomorított. Most meg csüggedt vagyok ilyen téren.
2012. máj. 7. 19:43
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszed sokkalta könnyebb lenne ha pasikkal ismerkednél?
2012. máj. 7. 19:50
 9/25 A kérdező kommentje:
Szerintem igen. Nem tudom miért. Afféle női megérzés lehet.
2012. máj. 7. 19:57
 10/25 A kérdező kommentje:
A nők többsége elment egy elég furcsa irányba ami a párválasztást illeti, nehéz velül dűlőre jutni. Talán még a csávók között több a szolidáris meg ilyenek.
2012. máj. 7. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!