Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lány hogyan ismerkedhet?
Az a gondom, hogy nem igazán tudok jó módszert arra, hogy hogyan is ismerkedhetnék. Nem tudom, hogy pl. az interneten milyenek a lehetőségek. Vannak valakinek tapasztalatai? Illetve hogyan kezdeményezzek egy lánynál, de egyáltalán, hol? Van szórakozóhely leszbikusoknak? Arról tudok, hogy van meleg férfiaknak, de nőknek is?
De jól jönne néhány barát is, aki előtt nem kell titokban tartanom a szexualitásom a mindennapokban, és lehet ilyen dolgokról is beszélni. :(
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Félek, hogy elveszíteném őket. Tudom, így jogosan mondhatjátok, hogy nem is igazi barátok, de én nem érzem így. Egyszerűen ezt a dolgot nem akarom velük megosztani, mert félek a reakcióiktól.
Mindegy, milyen nemű az illető, csak egyszerűen azt sem tudom, hol ismerkedhetnék melegekkel, akik hasonló problémákkal küzdenek, vagy akik tapasztalatból adhatnának tanácsot. Tényleg csak az internetre és a szórakozóhelyekre tudok gondolni.
úgy, hogy eltitkolod. vagy finoman phatolózol a fiúnál, hogy mit szól hozzá. Én dobtam már ki csajt emiatt, de van akit nem zavar.
próba szerencse
És ha nem tud jókor jó helyen, jó emberekkel lenni? :D
Én is próbálnák valamiféle módon ismerkedni, de a neten hülyeség, mert sok a szexéhes p*csa, élőben nem tudhatod ki olyan mint te, kivéve meleg bárban, de oda egyedül nem mernék bemenni. :D
rámírsz priviben.:) csomó leszbikus barátnőm van, és szeretek az efféle problémákról lelkizni.:)
magam meg biszex vagyok.:)
Szal ha akarsz nyugodtan
L/16
Én is így vagyok kb. mint te csak én mondjuk biszex vagyok... Ha gondolod írj nekem is nyugodtan:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!