Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti is jártatok már így?
Kamus a tag. Jó, én is elég hamar szoktam képet küldeni, mert ha nem tetszünk egymásnak, nincs miről beszélni :P De am ugyanezt szoktam én is, hogy camba mutassuk meg magunkat egymásnak. Érdekes azok közül aki nem volt kamus senki nem sértődött meg eddig :P
18/F
Én is szinte a 2.-3. levél után küldök 1-3 képet, de ha kér még küldök, bár nem sok van rólam... :D Meg camon is megmutatom magam. Aki nem küld képet, azzal alapból nem is találkozok, sőt tali előtt kérek egy telefonszámot is és ha nem ad, akkor sem találkozok...
Nem szoktam zaklatni embereket ha nem jövök be nekik... hát nem tetszhetek mindenkinek... utána törlöm a számát.
24/f
Én egy lány vagyok, és nem meleg fiú, de úgy éreztem hozzá kell fűznöm a kérdéshez. :)
Szerintem legyen valaki bármilyen szexualitású, bármilyen korú, az emberek többsége félénk vagy bizalmatlan. Viszont szerintem, kedves kérdező, attól, hogy a fiú egyből küldött képet, nem azt jelenti, hogy ne lenne diszkrét, stb., csupán azt, hogy egy ismerkedés általában azzal kezdődik, hogy egy embernek megtetszik a másik.
Elmondom, én úgy jártam, hogy leveleztem egy illetővel egy darabig, nem túl hosszú ideig, ő látott már rólam képet, én viszont róla nem. Ez eléggé sántított így is, de mivel nagyon normális és kedves volt, adtam még egy esélyt a dolognak. De amikor megláttam, a számomra kimondottan taszító kategóriába tartozott szegénykém, és vissza kellett utasítsam. :/
Szóval szerintem ha valaki nem küldd friss képet, vagy nem egy-két levél után küldd, annak valószínű van valami (jobb esetben) kis gikszere... Ezért gondolom úgy, hogy normális hogy hamar küldött képet. :)
Meg az is fura egyébként, hogy elhordott mindennek, elég agresszív lehet az a pasas, ha ennyitől kiborul... :D
kovpet!
ezért nem találkoznék veled sem... eddigi tapasztalataim alapján aki nem ad számot, cam, vagy több képet azok 90%-a kamus.
5%-nak nem jövök be, másik 5%-nál még mindig van esélyem. :)
most is van pasim, és nagyon jól megvagyunk, elmondtam mikor a szabályok nálam és mint kiderült, nála is ugyan ezek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!