Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Ti is jártatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ti is jártatok már így?

Figyelt kérdés
Próbáltam neten ismerkedni, így egy fórumon, ahol sokan ismerkednek kiraktam egy kiírást, hogy aktív srác keresi partnerét. A lényeg, hogy írt egy ember. 1 levél után képet adott. A képen egy fiatal jó srác van. Írtam neki, hogy nem adok képet csak webkamerán láthat, ha neki is van. Vagy ha készít friss képet. Szerintetek ez tényleg gáz kérés? Jegyzem meg azért kértem, mert gyanusan kamu a kép, meg amúgy is ezt tartom a legkorrektebbnek. Erre most elhord mindennek. Csak szerintem igaz, hogy egy igazán diszkrét normális srác nem 1 levél után ad képet és nem okoz neki gondot a felsorolt 2 lehetőség egyike, ha tényleg komolyan gondolja? Eleve számomra a diszkrét partnernél nem fér bele, hogy 1 levél után képet cserélünk mikor még semmit nem tudunk egymásról.

2012. márc. 28. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Kamus a tag. Jó, én is elég hamar szoktam képet küldeni, mert ha nem tetszünk egymásnak, nincs miről beszélni :P De am ugyanezt szoktam én is, hogy camba mutassuk meg magunkat egymásnak. Érdekes azok közül aki nem volt kamus senki nem sértődött meg eddig :P

18/F

2012. márc. 28. 21:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja szal azt akartam mondani, hogy egyáltalán nem gáz a kérés, pláne, mivel az emberek nagy része kamus, és így muszáj óvatosnak lenni. Igazából mindkét fél érdeke a dolog, már ha komolyan gondolják...
2012. márc. 28. 21:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán. Ha valaki kamunak hinné a saját képemet, azt inkább hízelgőnek találnám, mert ugye kamuképnek jó pasit szoktak kitenni :) De ha kérik, akkor szívesen küldök újat. És tényleg sok a kamus, sajnos :(
2012. márc. 28. 21:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Én is azt gondolom, hogy aki bátor az vállaljon kamerát vagy friss képet. Hisz a kép is olyan, hogy lehet 2 éve nyáron nem volt mondjuk elhízva, de most igen. Vagy a haja jobb volt vagy akármi. Az élő vagy friss képnél nincs hitelesebb. Csak azért kérdezem, mert egyre több ilyennel találkozom és kezd bosszantani. Azokról nem is beszélek akik mikor megmutatod magad kamerán akkor kilépnek. Nesze neked korrektség. Ha nem jövök be nem gond, megesik és benne van a pakliban, de a korrektség akkor is jár szerintem. Mondtam már én is nemet. Rossz érzés, de a korrektség az megmaradt és megmutattam magam neki én is.
2012. márc. 28. 21:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja igen és a kamusokba azt nem értem, hogy mire jó nekik. Próbáltam a chat.hun is ismerkedni, de 4 óra alatt egy ember nem volt, akivel lett volna vmi. Ha vki normális volt, akkor vidéki volt, vagy duci, vagy valami mindig volt. Már gondoltam arra is, hogy ez egy ilyen öngeneráló dolog. Akinek kiléptek a webcamról ha nem jött be a másiknak, az is ezt teszi és semmi tisztelet és akkor az is az is az is. ÁÁÁÁ! Néha kezdem feladni. Van aki szerint nagyképű vok, mert nem is vok jó pasi. Szerintem meg ha azt hiszem nem vok az, akkor az lesz az arcomon is, hogy szarnak tartom magam. HUh bocsi a monológért de megörültem, hogy gyorsan írtatok és hogy hasonlót:)
2012. márc. 28. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért kamuznak? Félénkek, nem merik megtenni, amiről beszélnek, inkább csak álmodoznak és kiverik. Én már chat közben kiszúrom, ki az, aki tényleg érdeklődik a találka iránt, és ki az, aki csak szóval akar tartani, amíg lerendezi magának. Én sem szeretem az ilyeneket. Kéne valami szociális véleményező/értékelő fícsör a chatekre/partnerkeresőkre, ahol az emberek tapasztalat alapján bejelölhetnék, ki kamuzik, és ki gondolja komolyan :)
2012. márc. 28. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is szinte a 2.-3. levél után küldök 1-3 képet, de ha kér még küldök, bár nem sok van rólam... :D Meg camon is megmutatom magam. Aki nem küld képet, azzal alapból nem is találkozok, sőt tali előtt kérek egy telefonszámot is és ha nem ad, akkor sem találkozok...

Nem szoktam zaklatni embereket ha nem jövök be nekik... hát nem tetszhetek mindenkinek... utána törlöm a számát.

24/f

2012. márc. 28. 22:09
 8/13 kovpet ***** válasza:
10%
Tudod, ki adna telefonszámot találka ELŐTT... mondjuk a harmadik után esetleg.
2012. márc. 28. 23:02
 9/13 anonim válasza:
100%

Én egy lány vagyok, és nem meleg fiú, de úgy éreztem hozzá kell fűznöm a kérdéshez. :)

Szerintem legyen valaki bármilyen szexualitású, bármilyen korú, az emberek többsége félénk vagy bizalmatlan. Viszont szerintem, kedves kérdező, attól, hogy a fiú egyből küldött képet, nem azt jelenti, hogy ne lenne diszkrét, stb., csupán azt, hogy egy ismerkedés általában azzal kezdődik, hogy egy embernek megtetszik a másik.

Elmondom, én úgy jártam, hogy leveleztem egy illetővel egy darabig, nem túl hosszú ideig, ő látott már rólam képet, én viszont róla nem. Ez eléggé sántított így is, de mivel nagyon normális és kedves volt, adtam még egy esélyt a dolognak. De amikor megláttam, a számomra kimondottan taszító kategóriába tartozott szegénykém, és vissza kellett utasítsam. :/

Szóval szerintem ha valaki nem küldd friss képet, vagy nem egy-két levél után küldd, annak valószínű van valami (jobb esetben) kis gikszere... Ezért gondolom úgy, hogy normális hogy hamar küldött képet. :)

Meg az is fura egyébként, hogy elhordott mindennek, elég agresszív lehet az a pasas, ha ennyitől kiborul... :D

2012. márc. 29. 16:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

kovpet!

ezért nem találkoznék veled sem... eddigi tapasztalataim alapján aki nem ad számot, cam, vagy több képet azok 90%-a kamus.

5%-nak nem jövök be, másik 5%-nál még mindig van esélyem. :)

most is van pasim, és nagyon jól megvagyunk, elmondtam mikor a szabályok nálam és mint kiderült, nála is ugyan ezek... :D

2012. márc. 29. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!