Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
22 éves, meleg fiú vagyok. Kb 1,5 éve fogadtam el a homoszexualitásom, és azóta keresgélek leendő párom után. De semmi. Sajnos mindig olyanokba botlom, akik vagy csak szexet akarnak, vagy nem jönnek be nekem...
Mással is így van?
Azt mondtam lányosan gondolkodsz nem azt,hogy úgy nézel ki/ viselkedsz.
Tudom néhány heterora fiú is jellemző ez a fajta gondolkodás de inkább lányokra jellemző.
Te se várd a herceget aki fehér lovával/mosolyával elvarázsol és elvisz a kacsalábon forgó palotába ahol boldog éltek míg meg nem haltok. Az életet nem a Disney rendezi.
a mesékben nem hiszek, viszont abban, hogy van még olyan mentalitású ember a világon, mint én abban igen.
#7 hol ismerkedjek?
Nem rögtön találod meg az igazit . Legalábbis velem így volt 1,5 évet pazaroltam el így.Amúgy én is 20 év körül kezdtem el fiúk után nézni. És 3 évembe telt mire megtaláltam aki kell nekem. 2,5 éve vagyunk együtt.De távkapcsolat. Majd most fogunk december be össze költözni.
F/26
egyzserűen csak nincs szerencséd:(
de biztos megtalálod az igazit...neten vagy melegbárban vagy bárhol:)
de am kíváncsiskodásból:mi az a plusz ami kell h legyen az illetőnek h szeresd?
(aztamiylen magyar mondatxD)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!