Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

22 éves, meleg fiú vagyok. Kb 1,5 éve fogadtam el a homoszexualitásom, és azóta keresgélek leendő párom után. De semmi. Sajnos mindig olyanokba botlom, akik vagy csak szexet akarnak, vagy nem jönnek be nekem...

Mással is így van?

2012. márc. 27. 13:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
plusz: valami ami megfog. Lehet ez a hasonlóságunk, pl ugyanazon dolgok érdekelnek, vagy hasonlít a gondolkodásunk, sok a közös bennünk... ilyesmire gondolok.
2012. márc. 28. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Párommal egy hónapja vagyunk együtt (vagyis annál kicsit több). Valahogy nálam társkereső nem működik (mondjuk őt is neten ismertem meg de ismerős által), viszont egyik haverom meleg társkeresőn talált magának. Lehet hogy sokáig fog tartani mire találsz valakit, sokáig ki kell tartanod. Viszont én pl. nem hiszek a szerelemben, a jelenlegi párom viszont nem szerelmes, mégis valahogy úgy van vele hogyha találna olyat akibe szerelmes lesz és fordítva elhagyna engem...

"Nem jönnek be nekem" - Adj lejjebb az igényeidből... ne keresd a tökéletest mert akkor nagyon nehéz dolgod lesz.

2012. márc. 29. 01:00
 13/15 Béla211 ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem a tökéletest keresi csak valakit. Akibe szerelmes tud lenni. És azt a pluszt nem lehet megmagyarázni az csak úgy ott van és érzi az ember. amúgy előttem szóló nekem is volt egy ilyen időszakom h nem hittem hogy van szerelem. És 8 hónapig együtt voltam valakivel és szenvedtem mellette. Szerencsére idővel rá jöttem h ez hülyeség és igen is van szerelem.
2012. márc. 29. 05:25
 14/15 Glam Maarco ***** válasza:
100%

Jómagam is 4 évig kerestem az igazit. Most érzem úgy, hogy végre megtaláltam :)

Ne add fel! Lehet akikkel először fogsz találkozni, nem lesz az igazi. De még ekkor sem keseredj el!

Tökéletes pasi meg valóban nem lesz, de idővel tökéletessé tehettek mindent! ;)

A párommal mi neten ismerkedtünk meg. Szórakozóhelyen ismerkedtem korábban, de ott nagyon nehéz megbízható és őszintén szerető embert találni. Neten sem egyszerű, de a kitartó fáradozásnak mindig megvan a jutalma!

Sok sikert! :)

2012. márc. 29. 09:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
"És 8 hónapig együtt voltam valakivel és szenvedtem mellette." - Nem szerelemből vagyok a párommal együtt mégis úgy érzem hogy tök jól megvagyunk és nem szenvedek mellette.
2012. ápr. 2. 00:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!