Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is van úgy, hogy melegként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy, hogy melegként kapcsolatban van, de nem tudja magát elfogadni?

Figyelt kérdés

Én pl tudom, hogy nem természetes, hogy férfiként egy férfival vagyok együtt, valamint bűnnek is tekintem, ugyanakkor sajnos nem tudok mit tenni.

Én tényleg próbálkoztam nővel is, nem igazán voltam sosem sikeres a nőknél, a férfiaknál igen, de tudom hogy ez természetellenes. Mit tegyek szerintetek? 31 éves vagyok. Nem sokára alapból hazasodnom, valamit gyereket nemzenem kellene.

tegnap 18:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%

Trollkodj máshol, vagy ha ezeket komolyan gondolod, akkor pszichológus kell neked.

Párod tudja mindezt?

tegnap 18:11
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Ha ez igaz, akkor azt a férfit sajnálom mélyen és igazán, aki a barátod !
tegnap 18:13
 3/19 A kérdező kommentje:
Ő is hasonlóan van ezzel a témával. Nem trollkodás ez, szimplán így látom. Egyszerűen nem tölt el örömmel, hogy meleg kapcsolatba kerültem, mert egyrészt otthon is furán tekintenek erre, másrészt ismerőseimnek is barátnői vannak. Nekem ez fura, h bizonyos dolgokból kimaradok, mert meleg vagyok. A házasság, a gyereknevelés.
tegnap 18:15
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Hasonlóan van? Ő is bánja, te is bánod ? Milyen kapcsolat ez ? Életemben nem hallottam még ilyet...
tegnap 18:19
 5/19 A kérdező kommentje:
Őt speciel verték otthon, mert meleg. Évente 2x látja a szüleit pár órára, rólam meg nem is tudnak. Mondja jobb így. Én sem mertem egyelőre hazavinni. Tudják rólam, hogy meleg vagyok, de fő a béke.
tegnap 18:23
 6/19 anonim ***** válasza:
35%
Miért nem kéred Jézus segítségét? Szoktál hozzá imádkozni?
tegnap 18:29
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

1. Amit a természet megtermel az nem lehet természetellenes. Eleve nem is létezik természetellenes. Ha valamire azt mondod, hogy természetellenes és mégis létezik magától akkor az ellentmondás, mivel mégiscsak a természet hozta létre vagy hagyta jóvá, hogy létezzen. Jó lenne ezt végre-valahára felfogni.

2. Bűnnek csak azt tekinthetjük ami kárt okoz valakinek. A konszenzuális szexuális kapcsolat nem lehet bűn még akkor sem ha nem olyan neművel teszed meg akit nem tudnál teherbe ejteni.

3. Ha homoszexuális vagy akkor nem tudsz vonzódni a nőkhöz és ha ennek ellenére belekényszeríted magadat egy kamu házasságba egy nővel, abból nem fog semmi jó sem kisülni. Ha évekkel később a feleséged megtudja, hogy nem is szeretted akkor össze fog törni. Azt fogja látni, hogy az addig eltelt évek vagy étvizedek mind hazugság voltak és hogy lehetett volna egy más férfival is aki szerette volna őt. Ne akard ezt a hibát elkövetni! Mert ha ezt elköveted akkor leszel bizony bűnös! Ezzel okoznál visszafordíthatatlan kárt egy ártatlan embernek!

5. Ha nem homoszexuális vagy hanem biszexuális és csak azért vagy a saját nemeddel mert velük könnyebb összejönni, de legszívesebben eldobnád a férfi párodat egy nőért akkor válj is el a párodtól, jöjj össze valahogy egy nővel, alapíts családot és soha többé ne keresd a férfiak társaságát szexuális vagy romantikus célból! Ne legyél majd olyan mint az a rengeteg sok biszex apuka aki a társadalom előtt játsza a minta apát, de titokban csalja a feleségét fiúkkal akiket a meleg társkeresőkön szed fel. Van már így is elég ezekből a bolond semmirekellőkből!

tegnap 18:29
 8/19 A kérdező kommentje:
6) Szoktam, templomba is jarok neha, de foleg anyummal, parom nem vallasos.
tegnap 18:34
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Óóó ha megszámolnánk, hogy mennyi meleg ember életét tette tönkre az a melegutáló aki a biblia egyik könyvébe beírta azt, hogy férfival szexelni bűn...

Mekkora felelőssége lehet annak az alaknak...

És még azt mondják, hogy a vallás nem káros...

tegnap 18:41
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

"Mekkora felelőssége lehet annak az alaknak..."

Semekkora, hiszen fogalma sem volt arról, hogy milyen lesz a mai világ.

Abban a korban egyrészt bizonyos vallások papjai háltak férfival (vagy fiúval), így hódolva idegen isteneknek, másrészt az anális szex egyáltalán nem volt higiénikus és sokkal jobban terjedhettek a betegségek, mint ma.

A vallási szabályok általában visszavezethetők valami krízisre és nem jókedvükben találták ki.

Az már más, hogy sokan még ma is alkalmazni akarják. Csak ami akkor megmentette sok ember életét, az nem biztos, hogy ma is szükséges.

tegnap 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!