Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért marad benne melegként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért marad benne melegként valaki nem túl jó kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm három éve van kapcsolatban valakivel,aki jóval idősebb nála.Nem élnek közösen,mind a ketten dolgoznak,anyagilag nem köti semmi őket.Három év alatt a srác háromszor,a párja négyszer kezdeményezett szakítást.

Minden alkalommal nekem panaszkodott a srác,lelkileg segítettem neki,stb.De minden alkalommal újrakezdik és egy idő múlva ismét előjönnek ugyanazok a gondok.Az idősebb őt nevetségessé teszi,szóban megalázza,kölcsönösen minden apróságot összegyűjtve egymás orra alá tolnak...

Legutóbb egy véletlen miatt jöttem rá,hogy újrakezdték.Megírtam a havernak,hogy csalódtam benne,mert egyébként mindig,mindenkivel karakán volt mindig. Válasza az volt,hogy nem akart idegesíteni azzal,hogy megírja a fejleményeket.És egyébként is,neki ez "fejlődés",hogy már nem karakán.És igen, megalkuvó volt.

Nekem ez rosszul esik, mert úgy érzem,elveszítettem akit tiszteltem a természetéért.Nem is találkozom vele,közöltem vele.

Viszont nem értem,mi tartja a kapcsolatban,egy kétszer annyi idő,nem szép, nem gazdag férfivel.

2022. dec. 26. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Mert nehezebben talal part.
2022. dec. 26. 07:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a fiatalabb fél még nem szereti annyira magát, hogy ilyenkor bemutasson az illetőnek, az idősebb pedig már tudja, hogy nehezen fog fiatalabb párt találni magának.
2022. dec. 26. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Lehet nem tökèletes de van… valaki akihez oda lehet bújni stb. Hány évesek?
2022. dec. 26. 10:52
 4/7 A kérdező kommentje:
27 és 53.
2022. dec. 26. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#3: nem is arról van szó, hogy valaki nem tökéletes, senki sem az. De ha engem valaki megalázna, vagy így viselkedne velem, ahogy a kérdező említti eszem ágában sem lenne hozzábújni.
2022. dec. 26. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez szexualitástól független. Az egyik barátom szintén egy bántalmazó kapcsolatban van. A csaja folyamatosan hisztizik, féltékenykedik, és lehordja a sárga földig. Egy darabig még el-el mondta nekem meg egy közös barátunknak, de aztán valahogy ez megszakadt, talán mert mind azt hajtogattuk, hogy inkább fejezzék be. De őszintén nem bánom, hogy ezekkel a dolgokkal fölöslegesen nem cseszi fel az agyam, bár emiatt kissé úgy érzem nem vagyok jó barátja ....

Minden esetre, ez egy távkapcsolat. A lányt még sosem látta élőben, kb csak 2 filter mentes képet látott eddig róla. Idén nyáron, amikor kiment magyarba a barátom, de a csaj egész egyszerűen "nem ért rá" a találkára. Mind ezután még neki áll fennebb mindig, amikor valamin összevesznek.

Amikor megkérdeztem, a barátom, hogy mi tartja mellette, azt mondta, hogy nincs ott a rózsaszín köd, de ha most szakítana akkor nem lenne megint semmi (mármint barátnő). Őszintén sajnálom a barátom, mert az önbizalma a csajnak hála romokban van, de nem hiszem, hogy az én felelősségem lenne az ő életét rendbe tenni. Amit tudtam megtettem, de ez az ő döntése. Ha neki megfelel ez a kapcsolatnak alig nevezhető valami, én nem fogok tudni tenni ellene... Semmit.

23/f

2022. dec. 26. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném a barátomat megváltoztatni,sem szétrobbantani a kapcsolatát.Féltem őt,mert tudom,milyen lelkizős. És azért is fontos nekem,mert emberileg nagyon szeretem őt.Felnéztem,tiszteltem,mióta barátom lett. Mindenkivel karakán volt,pedig ez a férfi az ötödik párja.És ez az,aki egy marionettként bánik vele. Nem ezt érdemli....
2022. dec. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!