Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért marad benne melegként valaki nem túl jó kapcsolatban?
Egy ismerősöm három éve van kapcsolatban valakivel,aki jóval idősebb nála.Nem élnek közösen,mind a ketten dolgoznak,anyagilag nem köti semmi őket.Három év alatt a srác háromszor,a párja négyszer kezdeményezett szakítást.
Minden alkalommal nekem panaszkodott a srác,lelkileg segítettem neki,stb.De minden alkalommal újrakezdik és egy idő múlva ismét előjönnek ugyanazok a gondok.Az idősebb őt nevetségessé teszi,szóban megalázza,kölcsönösen minden apróságot összegyűjtve egymás orra alá tolnak...
Legutóbb egy véletlen miatt jöttem rá,hogy újrakezdték.Megírtam a havernak,hogy csalódtam benne,mert egyébként mindig,mindenkivel karakán volt mindig. Válasza az volt,hogy nem akart idegesíteni azzal,hogy megírja a fejleményeket.És egyébként is,neki ez "fejlődés",hogy már nem karakán.És igen, megalkuvó volt.
Nekem ez rosszul esik, mert úgy érzem,elveszítettem akit tiszteltem a természetéért.Nem is találkozom vele,közöltem vele.
Viszont nem értem,mi tartja a kapcsolatban,egy kétszer annyi idő,nem szép, nem gazdag férfivel.
Szerintem ez szexualitástól független. Az egyik barátom szintén egy bántalmazó kapcsolatban van. A csaja folyamatosan hisztizik, féltékenykedik, és lehordja a sárga földig. Egy darabig még el-el mondta nekem meg egy közös barátunknak, de aztán valahogy ez megszakadt, talán mert mind azt hajtogattuk, hogy inkább fejezzék be. De őszintén nem bánom, hogy ezekkel a dolgokkal fölöslegesen nem cseszi fel az agyam, bár emiatt kissé úgy érzem nem vagyok jó barátja ....
Minden esetre, ez egy távkapcsolat. A lányt még sosem látta élőben, kb csak 2 filter mentes képet látott eddig róla. Idén nyáron, amikor kiment magyarba a barátom, de a csaj egész egyszerűen "nem ért rá" a találkára. Mind ezután még neki áll fennebb mindig, amikor valamin összevesznek.
Amikor megkérdeztem, a barátom, hogy mi tartja mellette, azt mondta, hogy nincs ott a rózsaszín köd, de ha most szakítana akkor nem lenne megint semmi (mármint barátnő). Őszintén sajnálom a barátom, mert az önbizalma a csajnak hála romokban van, de nem hiszem, hogy az én felelősségem lenne az ő életét rendbe tenni. Amit tudtam megtettem, de ez az ő döntése. Ha neki megfelel ez a kapcsolatnak alig nevezhető valami, én nem fogok tudni tenni ellene... Semmit.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!