Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan rajtam kívül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan rajtam kívül, akinek nincs önbizalma, ha egy màsik, vadidegen férfival kell kontaktba lepnie? Pl. fel kellene hívnom a redőnyöst, de nem merem. Minden ilyen helyzetben félek, hogy kitudódik a másságom ( pedig nem viselkedek ugy ).

Figyelt kérdés
tegnap 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

háh

tudtam, hogy meleg vagy

redőnyös/F

tegnap 10:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt nézzük, hogy az egész földkerekségen van kb 120-160 millió meleg férfi és fiú akkor simán kijelenthetjük azt, hogy biztos, hogy van még ilyen mint te.
tegnap 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős, én is mindig attól tartok, mikor férfiakkal kell kommunikálnom, hogy tuti látják rajtam a melegséget, és viszolyognak tőlem. Minél jobb pasiról van szó, annál erősebb ez az érzés. 😅
tegnap 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nekem is van, de alapból idegenekkel, nőkkel is, nem csak férfiakkal.
tegnap 10:30
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as, mintha én lennék!!😂😂
tegnap 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

És ha megtudja a redőnyös, hogy meleg vagy, akkor mi van? Elvégzi a munkát, aztán többet úgysem látod.

Ha meg dagad a munkaruhája ágyéktájon, talán meg is mondanám neki. Lehet, hogy ő is meleg, biszex, vagy az asszony nem szereti az orált. Titokban marad, majd lehúzzuk a redőnyt... :)

tegnap 11:54
 7/9 A kérdező kommentje:

6-os

Ez tetszik, milyen igazad van! 😅

De csak akkor, ha jol nez ki a redőnyös! 😁

tegnap 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy sejtené, egyébként meg mi köze hozzá? Az is benne van a pakliban, hogy ő is meleg. Akkor nemcsak a redőnyt, a gatyát is le kell húzni.
tegnap 14:00
 9/9 Gaybor válasza:
100%
Sajnos ha élőben, szemtől szembe van az illető és éppen be is jönne nekem, teljesen leblokkolok, nagyon zavarba jövök, és ha olyan a helyzet, inkább ott is hagyom, mert nem tudok mit kezdeni a helyzettel. :(
tegnap 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!