Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mással is van úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is van úgy, hogy elkèpzel magának egy jó csávót és tovàb is fantàziâl velé, hogy szexelnek is?

Figyelt kérdés
Velem gyakori, hogy elkèpzelek egy helyes vonzó csávót ès képzeletben szexelek is vele. 😅
tegnap 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Valakik elképzelik, leírják, aztán ebből élnek.

Szerintem ne csak fantáziálj, hanem kezd el írni vagy rajzolni, aztán lehet a netflix adaptálja négerekkel.

tegnap 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
En már 20 éve ezt csinálom
tegnap 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Kizárt, ilyeneket csak te csinálsz...
tegnap 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem
tegnap 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt csinálom mióta tudom, hogy meleg vagyok, azaz kb 11 éves korom óta. De miért fordult meg a fejedben az a gondolat, hogy lehet, hogy te ezzel egyedül lennél?
tegnap 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Mondd, kérdező, az én válaszom ihlette a kérdésedet?

www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

(A negyedik válaszoló vagyok ott.)

tegnap 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Én melegként arról fantáziálok h van egy csajom, vele dugok majd gyerekeink lesznek.
tegnap 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:

"Én melegként arról fantáziálok h van egy csajom, vele dugok majd gyerekeink lesznek."

Ha te tudsz vonzódni a nőköz, akkor minek akarod magadat melegnek nevezni? Az ilyenek biszexuálisak!

tegnap 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
En arrol szoktam fantazialni hogy amikor meglatok egy helyes sracot a buszon erosen arra gondolok hogy milyen lenne most azonnal felmenni a lakásába szexelni vele 🤣
ma 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!