Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megjegyzéseket kaptál, mikor valaki meztelenül látott?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:04
1/11 anonim 

válasza:

Édesanyám pirított rám, hogy 11 évesen most komolyan ott kell nudizzak a nyílt strandon.
Persze akkor még taknyos módjára medurcultam magamban és kb. úgy tettem, mintha nem nagyon hallottam volna meg. Tény, úgy általánosságban érthető volt a viselkedésem, mert Édesanyámnak évtizedekig a megalázó megjegyzés volt a "taktikája", és még a !16 éves! tanítványainál is láttam (szó szerint), amikor kínjukban pont ugyanúgy viselkedtek ennek a hatására.
Viszont akkor ott a nudizásnál visszagondolva igaza volt, és most 30 éves fejjel én is xájbavágtam volna az akkori 11 éves énemet, hogy öltözzön már fel, mert ronda.
3/11 anonim 

válasza:

Semmilyet. Inkább én szoktam mondani a passzívnak, de nem minden esetben.
5/11 anonim 

válasza:

Az jut eszembe, hogy az tobbszor is elofordult beszelgeto partnerrel, hogy ha kuldtem “olyan kepet”, akkor megjegyeztek, hogy ha lenne OF-em, elofizetnenek ram. En meg mondtam, inkabb azert fizetnenek tobben, hogy leszedjem onnan magam 😂
6/11 Thranduil100 

válasza:

Juj, de csúnya vagy, vazze
kappa
7/11 anonim 

válasza:

Utoljara anyam latott meztelenul kisbaba koromba
8/11 anonim 

válasza:

Jó nagy lőcs, jó szőrös, te nagyobb vagy nálam
9/11 anonim 

válasza:

"Azta, fiú, jó tested van!"
18, aktív twink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!