Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kitől és milyen megjegyzéseket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitől és milyen megjegyzéseket kaptál már a farkadra vagy a fenekedre?

Figyelt kérdés
nov. 16. 06:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Mindenkitől megkapom hogy jó farkam van, de ez inkább arra vonatkozik hogy jól használom.

Fenekemmel nincs mit foglalkozni mert nincs, lapos.

nov. 16. 06:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt mondja, hogy szép farkam van.
nov. 16. 07:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindenki azt mondta, aki eddig látta a farkam, hogy szép és milyen vastag.
nov. 16. 08:17
 4/11 Kajak53 ***** válasza:
80%
A szabómtól. 19 éves voltam, öltönyt csináltattam. A próbák során többször is megdícsérte a fenekemet. Volt egy egy női segédje is. Az ilyenkor mindig elpirult és sejtelmesen mosolygott miközben dolgozott. Ez a szabó mutatta meg, hogy mi a jobbos meg a balos. Egy szomszédos szobában térdelt előttem és demonstrálta, hogy másképpen viselkedik a szabás, ha bal- vagy jobbolalon van a farok. Mivel nem tiltakoztam, végül kivette és leszopott. Láttam a segédnője arcán, mikor visszmentünk, hogy jól tudja mi történt a szomszéd szobában. Ez többször megtörtént, mert szimpi férfi volt a mester.
nov. 16. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy srác leszopott. Tudtam, hogy volt már pár partnere. Többek között ezért is mertem simán ráírni, mert gondoltam nem lesz nehéz... Nos leszopott. De mikor meglátta azt mondta ez a legszebb farok amit valaha látott. Jól esett. Mindig dicsérik amúgy a farkam. Bár jobban bejönne ha engem, de ez se zavar.
nov. 16. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt néhányszor “hű, ilyet még nem láttam” megjegyzés. Ugyanis nekem elég görbe :D
nov. 16. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Általában tetszeni szokott a fenekem másoknak, sok dicséretet kaptam.
nov. 16. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szopásnál szeretem dícsérni az aktív farkát, attól jobban beindulnak:D

22p

nov. 16. 11:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki mindkettőt látta irigykedve mondta többsége,hogy nem igazságos, hogy a méretes farkam mellé kerek és feszes segg is jár....
nov. 16. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a fenekemre mondták, hogy de jó segged van. Megkérdeztem, mit kezdenél vele? Válasz, szét basznám. Kérdés tőlem: mi tart vissza? Ezután egyenes úton jutott belém a farka
nov. 21. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!