Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » HA, lesz Pride, el mersz menni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA, lesz Pride, el mersz menni?

Figyelt kérdés
Nem félsz a rendőröktől?

ma 17:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%

Nem megyek.

De mitől kéne félni?

Volt rendőr partnerem,nem is egy.

Nagy Magyaroktól kéne tartani

De igazság szerint az ő soraikból is dugtam sráccal.

ma 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
9%

Külföldön voltam, nem Európa, de ott pucéran is lehet, és utána volt közös buli egy airbnb házban. Az itthoni sajna a gyűlölködő emberek miatt nem kerülendő. Kint a közönség támogató. És pucéran menni jó érzés volt, főleg ajzóval mert végig sétáltam merev farokkal és tetszett ahogy sokan megmerték fogni kérdés nélkül. Marha nagy buli!

Privát nem érdekel, ha valakit érdekel a téma és van rá pénze érdemes kiutazni, ui a Google megírja hol legális ez.

ma 17:28
 3/15 Jani Belucci ***** válasza:
66%
El. Tízezreket nem csukhatnak le.
ma 17:29
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem azért vagyunk ott rendőrök hogy titeket bántsunk hanem mert biztosítjuk a programotokat
ma 17:44
 5/15 A kérdező kommentje:
4. Majd a gazdid eldönti, hogy kell-e ütni/lőni neked.
ma 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nincs gazdám hanem parancsnokom van de ilyet nem kell meg nyugtatlak
ma 17:57
 7/15 A kérdező kommentje:

6. Tényleg? A parancsnokod felett is állnak. Neki is van gazdija.

Volt már lefújt diák kordonbontásnál, gumilövedék tüntetők közé lőve, bilincselt tüntetők kéz és ujj törése,... TE, lehet, hogy nem vagy ilyen, de tűzbe tennéd a kezed a társaidért? >:) Hány fiatal esik ki a rendőrsuliból fű miatt? Hány rendőr portázik drogdiszkókban a mai napig? Hányan konkrétan bűnözők? És ezek után, nem fér bele, parancsra, pár homi gumibottal verése, vagy telibe fújása?

ma 18:12
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Most azért írtál ki kérdést, hogy a rendőröket szidd?

Nem értem, itt egy megtamadott kisebbség és az a reakció, hogy gyűlölködjunk egy másik csoport ellen?

Semmi gond nem volt eddig se a pride-on és most sem lesz, teljesen felesleges a pánikkeltes meg gyűlölködés mások felé.

ma 18:40
 9/15 A kérdező kommentje:
8. Nem lesz megtartva.
ma 18:43
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Sok értelme volt feltenned a kérdésed, ha tudod, hogy nem lesz megtartva.
ma 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!