Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik csatornán adják élőben a mai Pride Budapest felvonulást? Imádom az LMBTQ-t.
Egyszerűen ez a felszabadulás érzés, amikor átöltözünk, beöltözünk nőnek! Az átszellemülés, átérzed, mintha nő lennél. Imádok így szexelni is.
Csak melyik csatin adják vagy inkább youtube-on?
Miert nem vagy te is ott akkor?
Kanapêhuszár vagy?
Szerintem azért kell bátorság ahhoz, hogy ilyen intim vágyakat leírva coming outolj megafonosként. Nem kéne a többieknek így leszólnia, mert én nagy nimfomán hímribi vagyok, de tuti nem mertem volna ilyesmit leírni.
Én melletted állok és szeretlek, elfogadlak! Virtuális ölelés. <3
Akkor voltál te meleg, amikor én pinában.
M1 biztos adja, te hülye kis provokátor.
"M1 biztos adja, te ..."
De nem élőben.
Majd estére, megszerkesztve. Hogy biztosan legyen benne pedofil öreg bácsi, meg kiskorúak, gyerekek, meg "pávatoll a felvonulók s.ggében", meg bőrszerkóban a kamionon nemi életet élők. Ha ehhez nincs megfelelő képanyag a magyar prideról, majd szednek a netről hozzávalót amerikából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!