Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmennétek egyedül a pride-ra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek egyedül a pride-ra, ha a párotok nem hajlandó veletek jönni?

Figyelt kérdés
Illetve olyan ismerősöd sincs, aki menne?

jún. 17. 14:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Egésznek nem láttam értelmét sose hogy kimenjek biszexként.

Senkire se tartozik hogy a 4 fal közt a partnerekkel mit csinálok meg ennek hangot adjak

Nagy része csak a közösséget járatja le, és őket mutogatják mindenhol és azokkal azonosítják az egészet

jún. 17. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Minek? Soha nem vágytam oda.
jún. 17. 15:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Te lehet nem. En eddig 3x voltam es elveztem a hangulatot. Na de egyedul fura
jún. 17. 15:03
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Én 2x voltam eddig, idén lesz a 3. alkalom. Anno, mikor először terveztem menni, egyik barátom sem akart jönni velem, és párom sem volt. Szóval pont így voltam, mint most te. De itt gyakorin keresgéltem, egy kérdést is kiírtam azt hiszem, és találtam egy lányt aki szintén társat keresett erre az alkalomra, mert neki sem volt kivel mennie. Végül egy kisebb csoport ilyen magányos queer fiatal jött össze, és tök jól éreztem magam, új embereket ismertem meg, és lett egy új barátnőm is, akivel azóta együtt megyünk a felvonulásra. Sőt, idén először a Rainbow Party-ra is megyek, izgulok 😁

A lényeg, hogy jó ötlet itt útitársat és új barátokat keresni, biztos vannak még hozzád hasonlók, akiknek nincs kivel menniük. Az első két válaszolónak üzenem, hogy szerintem nagyon klassz esemény, nagyon sokféle embert látni, a családosoktól az idősebb emberekig. Ott úgy éreztem, mintha egy nagy családi eseményen lennék és végre nem logók ki a sorból, végre nem kell szégyellnem azt, hogy nem vagyok egy tipikus férfias fiú, mert senkit nem érdekelt, illetve nagyon sokféle ember van ott. Meglepődnétek, de a legtöbb emberben semmi feltűnő nincs igazából, teljesen hétköznapiak, átlagosak. Nagyon kevés ott a drag queen és társaik. És ez az esemény nem a szexről szól, egyáltalán nem. Persze megértem, hogy egy biszexnek semmit jelent ez...

jún. 17. 15:38
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Attól még, hogy a párom, nem kötelező velem egyetérenie, és nem kötelező részt venni abban, amiben én is részt veszek. Teszi, amit helyesnek vél. Meg én is. Ennyi a történet. :)
jún. 17. 16:02
 6/13 -remete- ***** válasza:
85%
Minden évben kint vagyok. Barátnőmmel és a feleségemmel. Nem egyszerűen sétálgatás hanem vannak az lmbtq embereknek amiktől ez a kormány megfosztotta őket. Ezért megyek ki nem tüntetni hanem az emberi jogok megmutatásáért.
jún. 17. 18:21
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Kedves 1#: mondjuk kulonbseg van am a meleg ember kozott, aki jogfosztasban el es napi szinten szenvedi el a diszkriminacio legkulonfelebb formait. Persze, hogy szivesen megy ki tuntetni a maga igazaert, vegtere is elsogeneracios alapveto jogokat sertenek vele szemben, amit el kell szenvednie sokszor a munkahelyen, a maganeleteben stb. Egy biszex mit csinal? Enged a tarsadalmi nyomasnak, csalja a feleseget egy ferfivel, kozben kerdezi mi ertelme a pride felvonulasnak🤡🤡🤡
jún. 17. 18:36
 8/13 -remete- ***** válasza:
63%
Amugy igaz, csak pl nálunk a nejem tudja hogy bi vagyok és a szívem az övé. Farkam is... mondjuk a popsim mar nem. 🤤
jún. 17. 18:40
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
8-as: gratulalok ehhez a gyonyoru frigyhez. Eleg torz csalad-modell. Mindig is ez volt a megerzesem, hogy a biszexek viszik jellemzoen a melegek boret a vasarra. Ezt a fajta csapongo eletet kene elhagyni, nem a pride felvonulassal van a baj, hanem azzal, hogy a cerkat sosem tudjatok a helyen tartani es ezt a csaladrombolo, numerazos kepet terjesztitek ki a teljes kozossegre
jún. 17. 18:46
 10/13 -remete- ***** válasza:
94%
Ej nah azért a nagyszámokkal a ne dobálozz. Hűség terén. 😇
jún. 17. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!