Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyetértenél azzal, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértenél azzal, ha a jövőben a Budapest Pride nem felvonulásos, hanem helyhez kötött módon valósulna meg?

Figyelt kérdés
Pl egy parkban vagy akárhol. Ezzel egyrészt csak olyan embereknek kellene látniuk, akik szeretnék is, másrészt a város forgalmát sem blokkolná, ezzel csak még több gyűlöletet generálva.
2020. nov. 4. 13:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, teljes mértékben!
Nem, fúj mocskos b...k!
Igyunk barátaim, johó!
21 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
És mindez nem Pesten, hanem mondjuk Ásotthalmon lenne
2020. nov. 4. 13:54
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem, mert ezzel éppen a célja veszne el. Ez nem csak egy jó buli egymás között.
2020. nov. 4. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vidékre kéne vinni az igét, Budapest tényleg az az a hely ahol a legjobban elfogadják leszarják hogy te meleg vagy Magyarországon.

Aki meg balhézni akár annak teljesen mindegy.

2020. nov. 4. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Pompás ötlet, mehetnénk körbe-körbe. Aztán amikor az elöl menők összeérnek az utolsókkal, akkor kezdődhetne a haddelhadd...
2020. nov. 4. 14:26
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

3mas vagyok

Hozzá teszem, soha nem mentem

Bohóckodni az utcára, számomra elfogadhatatlan ahogy egyesek apáca ruhában, papnak öltözve vonaglanak, sértik meg a keresztényeket, szó semmi pénzért nem állnék be Búza létemre ebbe a parádéba.

2020. nov. 4. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

3-nak minden szavával egyet értek!

2.

2020. nov. 4. 14:44
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

ma 14:33

Túlléphetnénk lassan rajta, hogy kb 10 éve egy (1) ember beöltözött papnak a fas zos Bibliával a kezében egy több ezres tömegben. Az emberek 99%-a hétköznapi ruhákban sétál. Konkrétan ennyi történik.

2020. nov. 4. 14:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Nyilván ha helyhez kötött lenne, nem lenne menetelés te agytröszt :D
2020. nov. 4. 14:49
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Speciel én igen - de egyúttal az összes futóversenyt, meg ilyen-olyan felvonulást is kivihetnék a városból, avagy a fő közlekedési útvonalak helyett szervezhetnék máshol. Azt sem tudom megérteni hogy miért a betonon akarnak futkorászni a benzingőzben - lehetőleg 2 hidat is lefoglalva - mikor ezernyi optimálisabb hely is lenne hozzá Budapesten. Aki a dugóban áll, kerülőre kényszerül az pont lesz.rja hogy pride, vagy védd a szíves kocogás miatt szív. Nem megértést, toleranciát szül hanem pont fordítva. Ha valaki a fő közlekedési útvonalakat befoglalva akar masírozni - vagy bármit csinálni - az pont hogy feltünősködni akar, felhívni magára a figyelmet.
2020. nov. 4. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
16%
Vidéki vagyok. Itt tuti, hogy jól elvernének titeket. Ez kicsit más, mint Pest 😀
2020. nov. 4. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!