Budapesti ellenzéki szavazók, egyetértetek a fizetés emelésekkel és a rengeteg új alpolgármesterrel és tanácsadóval?
Az előző ciklushoz mérten , a legtöbb kerületben többszörösére nőtt az alpolgármesterek száma és akit esetleg nem alpolgármesterré azt tanácsadóként tettek be.
Pl.: Kálmán Olga
Évek óta attól hangos a sajtó, hogy hogyan herdálják a pénzt a kormányon lévő politikusok, miért kell egyből ellenzéki oldalon is ezt a pénz meg pozició osztogatást végre vinni? Nem tudnának akkor példát mutatni, hogy hogyan kell csinálni ha már folyamatosan azért szídják a másikat amit most ők is megcsinálnak és az emberek képébe nyomnak?
Elég baj, hogy emberek azért szavaznak oda ahova mert Fidesz fóbiások..
Sajnos a jelenlegi másik oldal az rosszabb opció.
" Náluk " afideszcsaklop" az érv..."
Bárcsak igazad volna!
Én kb. egy órán keresztül tudom sorolni mi a baj Orbánisztánnal anélkül, hogy belekezdenék a fideszesek "véletlen" gazdagodásába.
Nem tudom feltűnt-e, de az ország nem csak Budapestből áll...
Szóval (bár természetesen rájuk szavaztam volna) én itt faluhelyt (Pécs) nem tehettem meg, hogy Karácsonyra szavazzak.
Konkrétan hányszoros az a többszörös? :D
Több lett, de valójában nem olyan eget verően nagy tétellel. És nem a demokrácián kell spórolni. Történetesen én elleneztem a képviselők számának csökkentését is, pedig állítólag hú de nagyot spóroltak általa. Nagy lófaszt! Tanácsadókból államtitkárokból, stb.-kből lett sokkal több, és ha nem is számítottuk volna a tiszteletdíj emelést, ami minden ciklusban megtörténik, akkor is összességében sokkal több lett a személyes költségük.
Ez inkább a Fidesz lakájmédiájának a nagy frázisa, holott természetes, hogy így van. Nem ez a pénz jelenti a gondot, ez aprópénz, viszont a hozzáadott érték nagy, ellenben Tarlós és a Fidesz számos intézkedése miatt hatalmas szarban van Budapest. Hatalmas adósságban vagyunk, és hogy mekkora is a baj, csak fokozatosan derül ki, mert az ellenzéki képviselők előtt is titkolták, szóval csak most szembesülnek vele. Iratmegsemmisítőket még mindig zizegtetik valahol a fideszesek.
Még a szeretett Index is lehozta , hogy mennyi alpolgármester volt ezelőtt és mennyi most bizonyos kerületekben, és az 5 évre lebontva kerületenként hány száz millióba kerül ez az adózóknak. Megint csak a félrebeszélés megy, ezt nem szeretem a bal oldali szavazókban. A Fidesz utálat az meg van de a saját pártjukban nem keresik a hibát és ha valaki rá is mutat akkor is csak a kitérés megy a válaszadás elől vagy a további Fidesz szídás.
És én például szegedi vagyok szóval tudnálak arról is kérdezni, bár azt írtad Pécsen laksz így már nem érint a dolog, de milyen rossz is lett volna ha épül Szegeden harmadik híd és reggel a két jelenlegi hídon nem 1 órát kell várni munka előtt. Meg ha végre jönnének ide is nagy cégek, de hát Botkának az nem kell mert nem adnak elég zsebbe lóvét. Anno ide jött volna a Mercedes gyár is de nem akartak kenőpénzt fizetni, szóval mentek Kecskemétre. Azóta lásd hol tart Kecskemét.. 200 ezer forint alatt még gyári melóst se talál senki. Aztán a Pick is inkább elment Mohácsra mert ők se akartak háttéralkukat kötni Botkával.
Idén az iskola kezdés előtt 1 héttel dúrták fel az utakat az iskolák előtt. Aztán közel 1,5 hónapig le volt zárva minden, de választások előtt gyorsan átadadták , mondjuk a Tisza Lajos krt. rakpart felé vezető szakasza nagyjából minden nap majdnem kitöri a kerekem de azért jól megcsinálták.
#8 Hatalmas adósságok? Te miről beszélsz ember?
Mindenhol milliárdokkal a kasszában adták át a stafétát a mostani ellenzéki vezetésnek. Kiváncsi leszek 5 év múlva ők mivel adják át.. valószínűleg ugyanúgy hatalmas mínusszal ahogy azt 10 éve tették.
Az meg, hogy kerületenként 100+ millió forint kifizetése semminek nem számít azt jó tudni.
Bezzeg Pikó úr eltudta venni a 13-ik havi prémiumomat az óvónőktől, stb , de maguknak megtudta szavazni a fizetés emelést. Na igen, igazi liberális gondolkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!