Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Attól nem lehet baj, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól nem lehet baj, ha egy random férfi a számba élvez?

Figyelt kérdés
Már nagyon-nagyon régóta kívánom a péniszt, hogy valakinek a meleg spermáját a számban érezzem. Eddig csak beszéltem róla mással de végül nem vállaltam be. Csak azért kérdezem, hogy ez normális? Mármint fiú vagyok szóval ilyen szempontból nem az, de alapból gondolom semmi extra, mert párkapcsolatokban is elég gyakori a szopás gondolom. Szóval nem az aktusra vagyok kiéhezve hanem konkrétan a szopásra és a lenyelésre. Bocsi, ha kicsit durván dogalmaztam meg.

febr. 18. 09:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kérdező és a #13: hány évesek vagytok és hol?
tegnapelőtt 16:49
 22/22 anonim ***** válasza:

#21: 42 Bp.

#13-as voltam

tegnapelőtt 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!