Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Attól nem lehet baj, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól nem lehet baj, ha egy random férfi a számba élvez?

Figyelt kérdés
Már nagyon-nagyon régóta kívánom a péniszt, hogy valakinek a meleg spermáját a számban érezzem. Eddig csak beszéltem róla mással de végül nem vállaltam be. Csak azért kérdezem, hogy ez normális? Mármint fiú vagyok szóval ilyen szempontból nem az, de alapból gondolom semmi extra, mert párkapcsolatokban is elég gyakori a szopás gondolom. Szóval nem az aktusra vagyok kiéhezve hanem konkrétan a szopásra és a lenyelésre. Bocsi, ha kicsit durván dogalmaztam meg.

tegnapelőtt 09:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészséges, akkor nem lehet baj.
tegnapelőtt 09:25
 2/22 anonim ***** válasza:
23%
Egyre több a meleg kellett a netflix
tegnapelőtt 09:26
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem tudom hogy jön ide a Netflix, még csak nem is nézem.
tegnapelőtt 09:42
 4/22 anonim ***** válasza:
70%
Legfeljebb egy jó kis AIDS vagy más nemi betegség, rosszabb aligha. Random csávókat ezért sem ajánlott lepipálni.
tegnapelőtt 09:53
 5/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehet gond. Izgalmas dolog ha a szádba élveznek. Speciál van aki csak kizárólag szopni szeret és nyeli persze az anyagot az utolsó cseppig.
tegnapelőtt 09:54
 6/22 A kérdező kommentje:

Hát AIDS csak nem nagy valószínűséggel fordul elő. Nem úgy random férfire gondoltam, hogy leszólítom a Gubacsinál. Egy átlag random férfi lehet olyan mint te vagy én. Gondolom te sem vagy HIV pozitív.

5-ös: Pontosan ezt szeretném én is.

tegnapelőtt 10:02
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan vagyunk vele ugyanígy, és ha sikerült találni valakit, aki szintén ritkán csinálja vagy még sosem próbálta, és kölcsönösen is működhet a dolog, akkor talán kicsi a fertőzés esélye. Végülis ha nővel szexelünk, akkor is el lehet kapni bármit. Alapvetően ugyanaz a lényeg ilyenkor is, hogy nem fűvel fával, mindig más partnerrel, hanem olyannal akiben megbízunk, esetleg ismerjük. Szóval jó lenne kipróbálni legalább, igen!
tegnapelőtt 10:12
 8/22 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenre gondoltam. Valami igényesre.
tegnapelőtt 10:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyenre keresek partnert.
tegnapelőtt 10:44
 10/22 A kérdező kommentje:
Sub vagy aktív? Én nem nagyon szeretném kölcsönösen.
tegnapelőtt 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!