Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nézik le, vetik meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le, vetik meg sokan a homoszexuálisokat?

Figyelt kérdés

febr. 15. 17:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%

Meleg vagyok, most az elején elmondtam. Miért vetnek meg minket? Sok oka van, legtöbbször a tájékozatlanság és az eltúlzott média. A média kiemel 2-3 feminim retardált buzzancsot, lásd, kajszibarack tsabi, retardmárk és társait és ezzel kb be is van mutatva az egész közösség. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk mint a heterók, csak viszont van az a kicsi probléma, hogy ha ugyanazokat az adókat fizettetik ki velünk, mint a többségi heterókkal, cserébe ugyanazokat a jogokat szeretnénk mi is. Amikor a 23 éve velem lévő pasim kórházban volt meg kellett várnom, hogy az anyukája mondja meg, hogy mi legyen a sorsa. Ha ugyanazt az X forintos

adót kiperkálom elvárnám, hogy pl ugyanúgy kezeljenek, mint egy sztenderd állampolgárt. Ehhez képest egy másodrangú szhar vagyok és miért? Csak mert meleg vagyok?Amúgy meg nem mondaná meg senki. Adókedvezmény? Nekünk elérhetelen. Mi nem kitűnni akarunk, mi csak azt szeretnénk, hogy hagyjanak minket békén és vegyenek minket egyenjogúnak.

febr. 16. 07:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 18:33

Nem kellene egyenlőségjelet tenni az általad leírt önkontrollhiányos, exhibicionista...stb. személyek és a melegek közé. Ez olyan, mint hogy elolvastad a a Háború és békét, ami nem tetszett, és ezután azt mondod, hogy minden könyv hülyeség...:D

Ezeket joggal vetik meg sokan. Ennek semmi köze az egyenlősdihez.

febr. 16. 08:00
 23/27 anonim ***** válasza:
53%
Megnyugtatok mindenkit, a Gyakori ilyen tekintetben nem reprezentatív. Szerintem a való életben az emberek többségének teljesen közömbösek, semlegesek a homoszexuálisok. Itt Gyakorin eleve főleg leszakadt, élettelen, unatkozó, saját magával békétlen, megkeseredett emberek kommentelnek, úgyhogy nekik nem túl mérvadó a szavuk..
febr. 16. 10:32
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan téves hiedelmek miatt, miszerint a melegek mindegyike nemi beteg, Aidses perverz, akik naponta orgiáznak, és fűvel-fával csalják a másikat.
febr. 16. 16:37
 25/27 anonim válasza:
76%

A KSH szerint 2023-ban 21.136 db abortusz volt Magyarországon. Ez naponta 59 db magzatgyilkosság. Tehát az egyikféle együttlétből lenne ugyan gyerek, de nem születik meg, a másikból nem lesz gyerek. Az eredmény mindkét esetben 0. Akkor hol a különbség? #BleedTheSame

febr. 16. 19:59
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Magyarországon 2023-ban 85 200 gyerek született heteróktól. Ez egészen pontosan 85 200-al több mint amennyi a buciktól született. Itt a különbség.
febr. 17. 05:09
 27/27 anonim ***** válasza:
IRIGGGYEK bloahhahhh
tegnap 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!