Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nézik le, vetik meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le, vetik meg sokan a homoszexuálisokat?

Figyelt kérdés

febr. 15. 17:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Mert nagyképűek."

Most a melegek a nagyképűek vagy a heterók? Hogy kéne ezt érteni?

febr. 15. 18:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért, mert így könnyű kényes témákról elterelni a hangsúlyt.

Van valaki akit lehet utálni, lehetnének az asszonyverők, alkoholisták, gyerekmolesztálók. De ez egyben azt jelentené hogy az állam elismeri hogy a szociális rendszer egy nagy nulla.

Másrészt van tényleg egy réteg ami nem vállalható, sokan az egész melegséget ezzel azonosítják.

Aztán akik félnek a megbélyegzéetől, de nem utálják a melegeket, ők is inkább beállnak a sorba nehogy kinézzék őket.

És vannak persze a természetellenes meg abortusztagadó csoportok. Holott az állatvilágban is van homoszexualitás. Ókorban is ott volt, elég csak Spártára gondolni.

febr. 15. 19:27
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Abba is hagyták hamar rajottek hogy kihalnak ha tovabb buzulnak
febr. 15. 20:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
#10 te melyik országban élsz? mert itt semmi ilyesmi nincsen, médiába meg megkeresik a legextrémebb szélsőséget hogy szándékosan csinálják a feszültséget
febr. 15. 20:25
 15/27 anonim ***** válasza:
18%

Megvetés? Lenézés?

Nálam inkább undor a jellemző.

Azon meg mit lehet változtatni(?)

A sz@r se lesz gusztusos csak mert valaki azt mondja,hogy az.

febr. 15. 20:39
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

14-es!

Itthon élek, és tudom, hogy alig van valaki a felvonulók között aki botrányos. Nagyítóval kell keresni már nem tudom mióta a problémás egyedeket. Én csak ki akartam hangsúlyozni, hogy a felvonuláson alig pár száz meleg vesz részt (mert ugye nem csak melegek vonulnak fel, hanem melletük felvonulnak a leszbikusok, biszexek stb.) miközben az országban van vagy 150-200 ezer meleg. Azért akartam ezt hangsúlyozni, hogy meglássák mennyire nevetségesek, hogy amiatt a kevés felvonuló miatt (akiknek többsége ráadásul teljesen civilen jelenik meg amúgy is) az összes melegre ráhúzzák az egészet.

febr. 15. 20:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Meg az ilyen Whisperton félék miatt is az alkul ki hogy az osszes meleg sminkeli magat meg úgy viselkedik ahogy o a videoiba
febr. 15. 21:12
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert más mint a többség.

HA valaki nem oylan mint a 90% azt a többség enézi még akkor is ha nem árt vele senkinek.

keveset beszél megvetés

máshogy öltözik - megvetés

nem sopánkodik mint a többség? megvetés

nem iszik? megvetés

stb.

szexulitás ugyanez. A többség képtelen elfogadni ha valaki másképp gondolkodik, az érzelmi intelligencia alacsony sokaknak.

febr. 15. 21:58
 19/27 anonim ***** válasza:
25%
Mert a homoszexuálisok nem szülik tele a Kárpát-medencét magyar gyerekekkel.
febr. 16. 01:14
 20/27 anonim ***** válasza:
12%
Mert a heterók undorodnak a homoszexualitástól és azért mert a legtöbb meleggel fejben sincs rendben valami. Úgy értem, ha nem lenne homo akkor se lenne kedvenc, valószínűleg akkor az ellentétes nem utálná őket, mert azokkal csinálnák ezt a nyomulós, manipulatív, sértődős nagyarcú nárcisztikus viselkedést. Van is sok ilyen heteró most hogy belegondolok, pl ez a Magyar Péter egy tipikus ilyen köcsög.
febr. 16. 05:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!