Az LMBTQ-t miért keverik sokan a homoszexuálisokkal?
Figyelt kérdés
Az LMBTQ egy politikai mozgalom, aminek nem minden meleg része, van ismerősöm pl., aki Pride-ra sem jár, de a célkitűzésik (pl. melegházasság) se érdeklik nagyon. Ungár Péter, Nádasdy Ádám is elmondták, hogy ők nem LMBTQ-k, Schiffer András fogalmazta meg nagyon jól, hogy neki nincsenek LMBTQ-ember ismerősei, csak melegek, leszbikusok, biszexuálisok. Magyarul egy szélsőséges kisebbségről beszélünk, akik egyáltalán nem fedik le az összes meleget.
Szerintem az LMBTQ emberek kifejezés okozza a kavarodást. Amúgy egy meleg ismerősöm sem ért egyet az LMBTQ mozgalommal, (jó,mondjuk nincsenek sokan)mert nem érzik, hogy tényleg értük lenne
2022. jún. 12. 08:40
4/9 anonim válasza:
Az LMBTQ ugyanolyan beteg mozgalom, mint a BLM.
2022. jún. 12. 11:58
5/9 anonim válasza:
Azt mondod, hogy az ismeroseidet érdekli a melegházasság.
Mit tesznek érte?
Megvárják, amíg szerintük ez a “mozgalom” kiharcolja nekik?
2022. jún. 12. 12:01
6/9 anonim válasza:
Az lmbt+ betűszó magába foglal minden identitást, ami nem ciszhet. az, hogy a mozgalommal ki tud azonosulni, az már más kérdés. a mozgalom pedig minden lmbt+ ember jogaiért küzd
2022. jún. 12. 12:34
7/9 anonim válasza:
#2 Ezzel a két linkkel pusztán annyit mondtál, hogy vannak olyan mozgalmak, amelyek LMBT-emberekért tevékenykednek. Az meg nem jelenti azt, hogy az LMBTQ mozgalom lenne.
Mintha lenne az idősekért néhány mozgalom, ezért azt mondanád, hogy az összes idős kollektíven egy mozgalom.
2022. jún. 12. 12:36
8/9 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel a BLM sem mozgalom.
2022. jún. 12. 12:38
9/9 anonim válasza:
Két módon mondhatjuk, hogy LMBTQ, egy amit te mondassz az a politokai és az ami a "melegeket foglalja össze". Én jobban szeretem az angolt (LGBTQ+) használni. Nem a mozgalomhoz tartozok. Engem különösebben nem is érdekel (bocsánat). Szeretek a politikából inkább kimaradni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!