Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként ez mennyire beteges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként ez mennyire beteges vágy? Normális?

Figyelt kérdés
Olyan vágyam van, hogy kb velem egyidős, vagy idősebb pasi molesztáljon engem. Idegen ember, mondjuk strandon, vagy szórakozóhelyen. Elkezdene engem simogatni, fogdosni. Rácsapna a seggemre, utána benyúlna a gatyámba, és elkezdené húzogatni nekem. A fülembe súgdosna csúnya dolgokat, majd a farkamat a szájába rakná, és elkezdene szopni. Ezután fogná a popsimat, betenné, és megerőszakolna engem, de nem durván, hanem ilyen izgatóan.

febr. 15. 10:51
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.
febr. 15. 20:35
 32/41 A kérdező kommentje:
Tavaly érettségiztem.
febr. 15. 20:41
 33/41 anonim ***** válasza:
13%
Dagadt vagy?
febr. 15. 21:10
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen valakinek ennyi önértékelése van, hogy arra vágyik, hogy tárgyként bánjanak vele?

Bár abból kiindulva, hogy az ember a működéséből adódóan azt keresi, ami ismerős neki, nem pedig azt, ami jó neki, nem meglepő.

febr. 15. 21:25
 35/41 A kérdező kommentje:
34# Igen. Úgy kell bánni velem, mint egy szakadt ronggyal. Örülnék, ha egyszerre 2 pasi ürítene belém. Mindig is egy kis r¡banc akartam lenni. Én azt akarom, hogy használják ki a testemet szexuálisan!
febr. 15. 21:34
 36/41 A kérdező kommentje:
Persze nem azt akarom, hogy halálra b.sszanak, csak azt, hogy úgy megkeféljenek, hogy minden porcikám zsibbadjon utána.
febr. 15. 21:44
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, akkor ott van a Romeo és Grindr, lehet keresni a partnert. Csak akkor kérlek később ne gyere ide vissza sírni, hogy mindenki csak egy tárgyként kezel, és nem szeret téged senki.

Nekem speciel apakomplexusom van, de tudom hogy miből fakad, és nem fogok teret adni egy abnormális vágynak ami a sérülésemeimből ered.

- üdv, egy szintén 19 éves srác.

febr. 15. 22:01
 38/41 anonim ***** válasza:
88%

Egyik szavaddal ütöd a másikat! Durva szexre vágysz, de azért ne b.sszanak halálra.. Ezzel azért vigyázz, mert nagyon vékony határon mozog a kettő és észnél kell lenni! Ha ilyen bizonytalanul vágsz neki, akkor valószínűleg hatalmas csalódás (ne adj isten más) fog érni! Az írásaidból ítélve tipikusan az a srác vagy aki felhúzza a partnerét, aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy elképzelted, akkor megpróbálsz kiszállni.. Ezt vagy hagyják majd szex közben vagy nem!

Voltál már egyáltalán fiúval?

febr. 16. 01:25
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

#37 vagyok. Privát üzenetben jött egy kérdés, arra szeretnék válaszolni.

“Ha nem titok,akkor megkérdezném, hogy miböl

ered az apakomplexusod .

Tudod,nekem minden párom jóval fiatalabb volt, és

ami érdekes,nálam idösebbekért hagytak el.”

A szüleim 6 éves koromban váltak el, a bíróság pedig apámnak ítélt engem a testvéremmel együtt. Anyámat ezt követően nem láttam 3,5 évig. Apám viszont nárcisztikus személyiségzavarral él, tehát egy elhanyagoló, abuzáló szülő mellett nôttem fel. Az apai elismerés amire a gyermeknek szüksége van, nem kaptam meg, helyette csak leértékelve voltam. Így alakult ki a komplexus. Emiatt vágyok a nálam idősebb férfiaktól az elismerésre, a védelmezésre, az apa-fia kapcsolatokra jellemző mély kapcsolatra. Viszont ez az én hibás működésem, tehát nem megélni fogom ezeket a vágyaimat, hanem feldolgozni pszichoterápiával.

Az, hogy a te párjaid miért keresnek egy idő után helyetted egy mégidősebb férfit, arra sajnos nem tudok választ adni. Nem mozgok ilyen körökben, nem tudok információval szolgálni.

febr. 16. 08:44
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Az én apam is egy idiota barom volt mégse akarom hogy ven fa**ok eroszakoljanak engem
febr. 16. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!