Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként ez mennyire beteges vágy? Normális?
Figyelt kérdés
Olyan vágyam van, hogy kb velem egyidős, vagy idősebb pasi molesztáljon engem. Idegen ember, mondjuk strandon, vagy szórakozóhelyen. Elkezdene engem simogatni, fogdosni. Rácsapna a seggemre, utána benyúlna a gatyámba, és elkezdené húzogatni nekem. A fülembe súgdosna csúnya dolgokat, majd a farkamat a szájába rakná, és elkezdene szopni. Ezután fogná a popsimat, betenné, és megerőszakolna engem, de nem durván, hanem ilyen izgatóan.
A vízben "véletlenül" oda tévedt egy kéz, ahová nem gondolná az ember.Aztán újra és újra.Mire egyértelművé vált,ez ugyan nem véletlen 😊
Az élmény kellemes volt,jó visszagondolni rá.
febr. 15. 11:34
12/41 A kérdező kommentje:
11# Amúgy ez engem is nagyon izgat. De hogy lehet az ilyet diszkréten csinálni, úgy, hogy a többi embert ne zavarjam vele, és ne legyen feltűnő se? Én hagynám, ha valakimek odatévedne a keze a víz alatt, és elkezdene mattatni ott.. :))
febr. 15. 11:37
13/41 A kérdező kommentje:
12# *valakinek, matatni
febr. 15. 11:38
14/41 anonim válasza:
Viz alatt nem látszik.Senki nem sejti,nem is figyelik.
Maximum az arckifejezés lehet árulkodó 😊
febr. 15. 11:49
15/41 anonim válasza:
“Ezután fogná a popsimat, betenné, és megerőszakolna engem, de nem durván, hanem ilyen izgatóan.”
Van fogalmad egyáltalán az erőszakról? Önmagában már az, hogy te erre vágysz, az nem lehet erőszak, hisz te is szeretnéd. Beleegyezel.
Az erőszaknak pont az a lényege, hogy az akaratoddal ellentétes.
Hidd el, az erőszak nem élvezetes. Én 8 éves voltam. Azóta sem felejtettem el. Pedig 11 év telt el azóta.
febr. 15. 12:43
16/41 A kérdező kommentje:
15# Neeem, én nem ilyenre gondoltam, hogy lefog, és megver, ha nem szopok... Hanem ilyen lightosabb történet.. Csak ilyen tipi-tapi, semmi pofon, ütlegelés, semmi kényszer. .
febr. 15. 12:50
17/41 anonim válasza:
Az erőszakhoz nem kell lefogni és ütni. A szexuális erőszak annyit jelent, hogy úgy nyúlnak hozzád intim módon, hogy te azt nem akarod.
Nem kell ahhoz megverni.
Amit te szeretnél, az nem erőszak.
febr. 15. 13:50
18/41 Jani Belucci válasza:
Tehát magyarul szeretnéd ha valaki rád nyomulna. Akkor ne hívd molesztálásnak, erőszaknak, mert azok komoly, traumatikus dolgok. Érzéketlen a valódi áldozatokkal szemben, ha bagatelizálod.
febr. 15. 13:53
19/41 A kérdező kommentje:
Az erőszakban benne van a nevében, hogy az aktus fizikai erőszakkal történik. Ha valaki kéretlenül fogdos, az nem erőszak, maximum zaklatás.
febr. 15. 14:01
20/41 A kérdező kommentje:
Ha meg a dologban mindkét fél benne van, az nem erőszak, sem zaklatás. Itt egyesek baromi nagy fogalomzavarban vannak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!