Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Garbaczdavid01 kérdése:
Vannak még manapság, olyan fiatal srácok Budapesten, akik többet akarnak mint szex, és rendelkeznek alap érzelmi intelligenciával?
Figyelt kérdés
Az elmúlt félévben bárkivel ismerkedtem, mindenki ghostolt egy idő után, de úgy hogy nem egy nap beszélgetésről, vagy egy randiről volt szó. És egyszerűen sehol nem találok már olyan embereket akik inkább egy kapcsolatot keresnének a mai világban.ma 10:34
1/8 A kérdező kommentje:
Én amúgy 20 éves budapesti srác vagyok!
ma 10:36
2/8 anonim válasza:
Sajnos ilyenek már az idősebbek közt is nagyon ritkák :/
3/8 anonim válasza:
Intelligencia? sajnos kihaló félben van ès ha a generációkat nézi az ember nem szeretek borulátó lenni de ez csak rosszabb lesz pedig még nem vagyok egy öregember de érezhető a különbség.
4/8 anonim válasza:
Lehet hogy van, de nem sok sajnos. Én is így járok.
5/8 anonim válasza:
borÚlátó 😉
Vannak, de az tény, hogy a többség tényleg nem keres komoly kapcsolatot.
6/8 anonim válasza:
3 mas vagyok
köszönöm a javítást 5 ös gyorsan írva nem vettem észre :)
7/8 A kérdező kommentje:
30 éves kor alatt 100-ből egy sajnos. Aki meg sajnos azt akar ebből a korosztályból, az igénytelen. Nem kell izmos test, de azért figyeljen oda magára, mint én is.
ma 11:21
8/8 anonim válasza:
Hehe, üdv a ghostoltak klubjában.
Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy kommunikálni senki nem képes az érzéseit, akkor sem ha ők nem akarják folytatni valami miatt, és akkor sem ha én mondom el őszintén - hozzátenném teljesen normális stílusban - hogy szerintem ne folytassuk.
Vagyunk azért páran így ;)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!