Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Partner telefonján le van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Partner telefonján le van töltve a Grindr, de elvileg nem beszél senkivel, csak nézelődik. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Máshol megkérdeztem és mindenki azt mondta megcsal. Én ebben őszintén nem hiszek mivel tudom milyen a kapcsolatunk, és hogy Ő milyen ember. Segítőkész, szerető és egyébként nagyon őszinte. Ez már egy pár napja nyom, viszont még nem találkoztunk azóta és én élőben szeretném ezt megbeszélni vele (holnap). Bármi vélemény vagy hasonló tapasztalat? Bárminek örülnék.

ma 12:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Nincs ilyen. Szóval gyűjts bizonyítékot.
ma 12:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Emellett megjegyezném hogy boldog vagyok a kapcsolatban, az egyetlen probléma hogy nem tudunk többet találkozni, heti 1-2x max. Nyitott kapcsolatnak értelme nemtudom lenne-e mivel nem vagyunk annyira régóta együtt.
ma 12:52
 3/15 anonim ***** válasza:

"mivel nem vagyunk annyira régóta együtt"

Nem tudom, hogy mennyire régóta vagytok együtt, de ha nagyon friss a kapcsolat, akkor lehet, hogy azért nem törli, mert arra számít, hogy lehet, hogy ez a kapcsolat hamar véget ér és nincs kedve állandóan letölteni, fiókot regisztrálni majd a legelső pár randi után rögtön törölni.

ma 12:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam ilyen helyzetben, rákérdeztem, azt mondta hogy csak jót nevet ott a hülyéken, de nem beszél senkivel sem. Később kiderült hogy mindenkinek is udvarolt. Nem általánosítok, hogy mindenki ugyan olyan, mert nem így van, csak leírtam a tapasztalatomat. De nem látom hogy valaki mi másért töltené le a Grindrt ha nem ismerkedne mással.
ma 13:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tudok róla hogy folyamatosan jár fel oda, csak azt nem tudom beszél e másokkal. Egyébként másfél hónapja vagyunk együtt, emellett lehet a kort is mondanom kéne mert nem a megszokott, én 20 vagyok, Ő 40+os.
ma 13:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Letöltöd te is. AI generálsz egy szexi srácot stable diffusionnal valami realisztikus modellel civitai-ról. Feltöltöd. És rá írsz hogy benne van-e valami kellemesben.

Azonnal kiderül.

ma 13:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ilyet csinálni de lehet hogy egy próbát megérne, köszi. Előbb beszélek vele szerintem.
ma 13:12
 8/15 kisördög1 ***** válasza:

Lehet, hogy csak beszélget én is voltam így, de azért "benne van a pakliban", hogy van több is.

A kérdés, hogy ha jól megvagytok és nem vagytok féltékenyek egymásra (hisz pl.már a nyitott kapcsolat gondolata is felmerült) akkor számítana-e ha néha kiváncsiságból elkalandozna néha, hisz Te is megtehetnéd?

ma 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

Nekem is le van toltve de nem irok ra senkire csak nezelodok

Ai generalt keprol meg ordit hogy kamuprofil

ma 13:14
 10/15 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Voltam már pontosan ebben a helyzetben. Nem akartam a józan eszemre hallgatni. Csináltam egy kamu profilt, ráírtam, és egyértelművé vált hogy szexet keres. Okos ember más kárán tanul.
ma 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!