Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Partner telefonján le van töltve a Grindr, de elvileg nem beszél senkivel, csak nézelődik. Van ilyen?
"mivel nem vagyunk annyira régóta együtt"
Nem tudom, hogy mennyire régóta vagytok együtt, de ha nagyon friss a kapcsolat, akkor lehet, hogy azért nem törli, mert arra számít, hogy lehet, hogy ez a kapcsolat hamar véget ér és nincs kedve állandóan letölteni, fiókot regisztrálni majd a legelső pár randi után rögtön törölni.
Letöltöd te is. AI generálsz egy szexi srácot stable diffusionnal valami realisztikus modellel civitai-ról. Feltöltöd. És rá írsz hogy benne van-e valami kellemesben.
Azonnal kiderül.
Lehet, hogy csak beszélget én is voltam így, de azért "benne van a pakliban", hogy van több is.
A kérdés, hogy ha jól megvagytok és nem vagytok féltékenyek egymásra (hisz pl.már a nyitott kapcsolat gondolata is felmerült) akkor számítana-e ha néha kiváncsiságból elkalandozna néha, hisz Te is megtehetnéd?
Nekem is le van toltve de nem irok ra senkire csak nezelodok
Ai generalt keprol meg ordit hogy kamuprofil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!