Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gond, ha se a párom se én nem akarunk a másik szüleivel találkozni?
Anyám már párszor meghívta a páromat, de soha nem jött össze a találkozó. Apám meg bár elfogadta hogy meleg vagyok, soha nem hozza szóba. Párom is out, de nem tudnak rólam. Meg ott nem is túl jók a családi viszonyok. Ott tuti nem lesz bemutatás.
Majusban lesz 2 éves a kapcsolatunk.
Ha a párodnál nem túl jók a viszonyok, akkor megértem hogy nem szívesen mutatna be a saját családjának. Hasonló helyzetben vagyok én is, szóval nem hiszem, hogy téged szégyellne, sokkal inkább a saját családját. Hozzáteszem, azért az mindenképp illendő, hogy tudjanak rólad a szülei. Mégis csak az élete szerves vagy 1,5 éve.
Viszont a párod hogyhogy nem találkozott még a szüleiddel, főleg azok után, hogy anyukád hívta is már?
Ne érts félre, nem ítélkezni akarok csak kíváncsi vagyok az okra, ha publikus persze. Én nagyon örülnék egy ilyen anyósjelöltnek, aki kíváncsi rám :)
Lehet ez eltérő népszokás
De ha nálunk meghívnak és nem mész el, iszonyat nagy sértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!