Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnátok hasonló esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hasonló esetben?

Figyelt kérdés
Érdekes kapcsolatom van a párommal. Lényegében a szülei nem tudják, hogy én létezem, pedig lassan 2 éve járunk. Az anyja kitalálta hogy ma feljön Budapestre, mert elintéznivalója van, viszont nem biztos, hogy haza tud majd menni időben. Emiatt lehet nem tudnék ott aludni, hanem kellene éjszakára szállást találnom. Ti mit szólnátok ehhez, ha a párotok anyja beállítana, úgy hogy nem is tud rólatok.

jan. 27. 14:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló kérdésnél már válaszoltam, de itt ismétlem a gondolatomat. Minden tiszteletem azoké, akik titkolják. Tudom, hogy milyen súlyos teher, én is átmentem rajta. De mióta felvállaltam, és látom, hogy milyen óriási szabadságot ad ez, minden hátrány ellenére... Nem tudok olyannal elköteleződni, aki titkolja. Nem megy már. Egész más a helyzet, ha akarja vállalni, és tesz is lépéseket, csak lassan halad. Senki nem kérte, hogy rohanjon, a saját tempójában kell ezt megtennie. De titkolózni... Nem, az már nem én vagyok. Soha többet. Én belerokkantam. Mentálisan, fizikailag, mindenhogy. Nem fogom újrakezdeni.
jan. 28. 00:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!