Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A minap egy huszonéves heteró sráccal beszélgettem az ismerkedésről, társkeresésről (számomra fontos téma), és amiket mondott szerintem nagyon elgondolkodtatók, így gondoltam elmesélem itt nektek is.

Ez a srác alapvetően eléggé vonzó (egyéni ízlés tudom); sportos, izmos test, jóképű, férfias külsőre. Most nincs párkapcsolata, de megjegyeztem, hogy milyen vonzó külsőre, biztos népszerű, gondoltam biztos könnyen talál magának lányt, társat. De szerinte nehéz, k*rvára nehéz ismerkedni… (Na persze, pont ő mondja… ?) De aztán elmondta, hogy bár tisztában van vele, hogy „kinéz valahogy”, sőt anyagilag is rendben van, de nem szeret feltétlen a külsőjével ismerkedni, mert egy jó külső az olyan, mintha sok pénzed lenne. Nem szeret ezekkel ismerkedni, mert szerinte nem őszinte. Szexelni tudna gyakran, de ez nem az, amit ő szeretne, mert nem lenne őszinte, megnehezíti csak az életet. A testiségeket is jó megélni, elismerte, de mindig csak az, mindig csak egy szex az kiéget, olyan üres…

Meglepődtem, hogy ő így gondolkodik? De teljesen egyetértettem vele. Ti mit gondoltok, mit tapasztaltok? Milyen érdekes, hogy egy heteró, általánosságban véve nagyon vonzó srác nem akar csak a testével ismerkedni, hogy csak amiatt akarjanak tőle bármit is. Hanem azt szeretné, ha önmagáért érdeklődne iránta valaki, nem csak egy kirakat modell lenne, nem csak egy szexuális tárgy, egy vágyfokozó, egy fétis… Nehéz téma ez, online ismerkedéskor próbáljuk eladni magunkat, felkelteni a kíváncsiságot és érdeklődést másban, akár egy-egy kissé izgalmasabb képpel, hiszen a mondás szerint a külső megfog, a belső megtart. Igazodunk a többséghez, irigykedünk, szeretnénk mi is "eyecandy" lenni és bókokat bezsebelni. De úgy tapasztalom ezen az oldalon, a melegek között ez hatványozottabban igaz. Megkaptam már, hogy a Romeo nem társkeresésre van, mármint egy szex-társkereső, mit akarok én itt… És ha körbenézek tényleg ezt látom, kevés az, aki nem a testével vagy az intim részeivel akarna ismerkedni, hanem őszintén és nyíltan felvállalva önmagát, a párkapcsolat iránti igényét.

tegnap 23:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen vannak a melegek között is akik így gondolkodnak, de ők egy idő után beleunnak az egészbe ezért elzárkóznak és emiatt nem hallasz róluk.
ma 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!