Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet, hogy a meleg barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a meleg barátom mégsem annyira meleg?

Figyelt kérdés

Ha állandóan ölelget, kéri tőlem az ölelést, hogy üljek az ölébe, dőljek a vállára, felemel és forog velem, ha jól rémlik, a kezemet is megfogta. Azt mondta, ha férfi lennék, már rám hajtott volna, mert lát bennem valamit, illetve egy kollégánk kérdésére, hogy miért nem engedi, hogy megdugjam egy felcsatolhatóssal, az első zsigeri válasza az volt, hogy ő nem szereti ilyen módon használni az embereket.

Én gondolom túl, vagy más nő-meleg férfi barátságokban is viselkednek így emberek?

(Még egy kolléganőnket is hallottam feltenni a kérdést, hogy "biztos, hogy meleg vagy?", de a pontos kontextusról lemaradtam.)

ma 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Ne engedd hogy olelgessen
ma 05:04
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

1 - miért ne engedné???

Ha mindkettőjüknek jó, akkor csinálják csak ezerrel!!!

ma 05:38
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 Miért ne?
ma 06:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Szokta amúgy mondogatni azt is, hogy mennyire szeret stb., nem tudom, hogy ez mennyire lehet általános, azért lettem kíváncsi a meleg férfiak véleményére elsősorban.
ma 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!