Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnám csábítani a "hetero" barátom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az egyik jó barátom már régóta panaszkodik és konkrétan hisztizik hogy nem tud nőt szerezni, és hogy milyen jó lenne már ha valaki leszopná. Én biszexuális vagyok (ezt senki sem tudja), ő "heterónak" vallja magát, de elég sok kérdéses kijelentést tett már és szerintem garantáltan "kíváncsi".
Szívesen leszopnám vagy engedném hogy megrakjon, mondta már hogy a lányos fiúkkal baszni nem meleg és hasonlók, én pedig elég feminin vagyok és úgy is öltözök. Imádnám kényeztetni és már évek óta fantáziálok vele, konkrétan ő ébresztett rá a biszexualitásomra. Szerintetek megérné ha megprobalnam valahogy elcsábítani vagy hogy leszopjam?
aug. 5. 20:52
A kérdező szavazást indított:
Csináld!
Nem éri meg / Kockázatos
39 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy próbát meg érhet. Csinálj egy insta fiokot és küldj neki pár képet amin nem tud fel ismerni beszélgess vele. Ha nem jön be neki akkor ugymond nem vesztettél sokat.
2/8 anonim válasza:
Egy probat valoban meger, nekem sikerult mar elcsabitom hetero baratomat, neked is drukkolok
3/8 anonim válasza:
A barátod tuti biszex. Egy próbát megérhet, csak ne hirtelen támadd el.
2-es. Neked hogy jött össze?
4/8 anonim válasza:
Ilyen kijelentések után már mondhattad volna neki, ráadásul v.sz.l. pontosan neked utalgatott.
5/8 anonim válasza:
Nekem már sikerült így elcsábítanom egy “hetero” barátomat! :) próbálkozz szerintem, szinte biztos hogy igent fog mondani!
6/8 NNNándi válasza:
Próbáld meg. Célzás mikor azt mondja hogy jó lenne ha valaki leszopná. Aztán majd írd meg mi volt!
7/8 A kérdező kommentje:
No, akkor megpróbálom legközelebb. Nem biztos hogy elsőre osszejön, jelenleg nyaral, vasárnap fogunk találkozni, a régi helyükre hívtam ahol mindig kettesben logtunk, iszogatunk aztán meglátjuk mi lesz:) Nem akarom nagyon elkapkodni vagy lerohanni, úgyhogy majd írok frissítést ha lement az egész.
aug. 6. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!