Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha vissza akarom csábítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vissza akarom csábítani a volt barátom mikor érdemes? Várjak vele?

Figyelt kérdés

1 hónapja mentünk szét, de azóta neki lett új csaja.

Én szeretném őt visszacsábítani, vagy legalább barátkozni megint. Veszekedve váltunk el.

Mikor találkozzak vele "véletlenül"? Várjak hónapokat még hogy felejtsen el, és akkor majd hirtelen feltűnök, vagy mostanában is összefuthatnék vele?

Nem kérek olyan választ hogy hagyjam, én szeretem őt. Nem lehet ennek így vége. Szóval mikor: mostanában vagy hónapok múlva érdemes?

2013. máj. 26. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne.. ugyanebbe a helyzetbe vagyok.. esetleg ha van kedved írj privit:/
2013. máj. 26. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Írhatsz nyugodtan privit :)
2013. máj. 26. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Szétmentetek. Összevesztetek. Új barátnője van.

Szerintem ne akard önző módon kisajátítani, se megkeseríteni az életét. Inkább hagyjad élni és felejtsd el! Ugyan ez szól a másik hozzászólónak is

2013. máj. 27. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!