Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A legjobb barátom bevallotta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom bevallotta, hogy meleg. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Nem tudom máshol megķérdezni. 25 éve legjobb barátok vagyunk, eddig sosem láttam ennek semmi jelét. Gondolom nem vagyok túl jó barát ezek szerint. Kábé két hete egy születésnapi házibuliban feltűnt, hogy állandóan egy másik férfival lóg akit csak így látomásból ismerek a faluból. Mármint minket hanyagolt kb 5 percig foglalkozott velünk, vele meg állandóan össze voltak bilincselve jóformán. Nagyon fura volt nekem is és a barátnőmnek is, úgyhogy megkérdeztem, mi a helyzet, de csak így poénból, hogy ő a pasija, és nem hazudott. Így visszagondolva rohadt sok dolog értelmet nyert. De most nem tudom hogy kezelni ezt. Miért nem mondta el hamarabb? Nem bízott bennem? Azt hitte, hogy emiatt hanyagolni fogom, vagy kivágom az életemből? Miért titkolta előlem? Ezer éve ismerjük egymást, megbíztam benne, ő csinálta a vízvezetékeimet, meg az építkezésben is besegített. Esetleg tud valaki érdemben ehhez hozzászólni? Azóta nem beszéltünk, nem tudom mit mondjak neki. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy emiatt lenézem, de én úgy hittem, hogy megbízunk egymásban, erre az életének nagy részét titokban tartotta. Ilyenkor mi van?
2023. okt. 18. 12:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%

Semmi. Ha normális vagy, nem zavar.

Azért ez nem olyan, hogy rögtön elmondod mindenkinek.

2023. okt. 18. 12:49
 2/30 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom, hogy ezt miért nem mondta el hamarabb. Nincs gondom azzal, hogy meleg, csak hogy titkolta. Mindent megbeszéltünk eddig
2023. okt. 18. 12:58
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Nekem akkor is barát marad valaki,ha ennél "szörnyűbb " dolgai vannak.

Egy embert nem a beállítottsága minősít,hanem a tettei.Ha már ilyen régen ismered, akkor nem szabadna megdöbbenni sem ezen.

Volt barátom,aki két gyerek után vált el és most egy férfivel él, boldogan. Gratuláltam neki,mikor elmondta és kívántam,hogy úgy éljen,ahogy szeretne.És semmi nem változott kettőnk között.

2023. okt. 18. 13:01
 4/30 anonim ***** válasza:
85%

Miért, te minden egyes részletét elmondod az életednek attól kezdve, hogy melyik nap milyet kuláztál, odáig, hogy hányat spricceltél, amikor legutoljára dugtál?

Mindenkinél más a határ, hogy kinek mit mond el a magánéletéből.

2023. okt. 18. 13:03
 5/30 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg legjobb barát lehetsz, ha ennyit nem tudsz megérteni..
2023. okt. 18. 13:03
 6/30 steven95 ***** válasza:
100%

Túl énközpontú a megközelítésed, felvállalni a melegségét SOKKAL nagyobb dolog, mint azon morfondírozni, hogy a legjobb barátjaként el kelle e neked elsőnek mondania vagy sem. Elmondta. Nem mastól tudtad meg.

Nem tudom hogy a bulin az összetalákozás véletlen volt vagy szándékos. Ha szándékos, akkor EZ volt az mikor el akarta mondani. Biztos ráfeszült, igult, hogy a legjobb barátja mit reagál. De nem tudjuk...mert mint legjobb barátod nem beszéltél vele...

Ez szerintem nem rólad szól. Sokan a szüleinek sem mondják el. Szerintem ha tenyleg ő is a legjobbnak tart akkor alig várja hogy páros randizzatok...

Beszélj vele, lazán, nyugodtan mondd neki, hogy ennyi év után meglepett hogy most mondtad el neked. Beszélj vele mert most akár azt hijeti hogy kerülöd. "Kerülöd" csak nem a melegsége miatt..

Ha meg azóta nem tudod mit mondj, azt jelenti nem is igen beszéltetek, akkor meg azt hiheti hogy a dolog után távol akarsz maradni...

2023. okt. 18. 13:13
 7/30 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van, megsértődtem, hogy nem mondta hamarabb el. Minden apró részletet meg szoktunk beszélni, én elmondtam neki minden magánéleti gondomat, ő meg gondolom nem merte ezt elmondani, pedig nem gond nekem igazán. Ő az marad aki eddig is volt, csak fáj nekem, hogy nem bízott bennem annyira, mint én őbenne.
2023. okt. 18. 14:00
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
Miből gondolod, hogy te rögtön elmondtál volna neki egy ilyen horderejű dolgot?
2023. okt. 18. 14:50
 9/30 A kérdező kommentje:
8# nem értem. Ő rólam szó szerint mindent tud a legintimebb részletekig, eddig azt hittem, én is róla hogy mindent tudok róla. A sok csajozós storija ezek szerint csak ferdítés volt. Én hittem neki, tanácsot is adtam neki, amikor szívfájdalma volt. De ezek után nem tudom mi igaz abból amiket regélt nekem, nekünk. Fordított helyzetben biztos elmondtam volna neki, hogy meleg vagyok. Nincs ebben semmi, ugyanúgy kezeltük volna, így viszont nem tudok mit gondolni, úgy érzem, hogy az egész személye egy bazi nagy hazugság volt.
2023. okt. 18. 15:09
 10/30 anonim ***** válasza:
86%
9. Tét nélkül mondani könnyű...
2023. okt. 18. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!