Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A legjobb barátom bevallotta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom bevallotta, hogy meleg. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Nem tudom máshol megķérdezni. 25 éve legjobb barátok vagyunk, eddig sosem láttam ennek semmi jelét. Gondolom nem vagyok túl jó barát ezek szerint. Kábé két hete egy születésnapi házibuliban feltűnt, hogy állandóan egy másik férfival lóg akit csak így látomásból ismerek a faluból. Mármint minket hanyagolt kb 5 percig foglalkozott velünk, vele meg állandóan össze voltak bilincselve jóformán. Nagyon fura volt nekem is és a barátnőmnek is, úgyhogy megkérdeztem, mi a helyzet, de csak így poénból, hogy ő a pasija, és nem hazudott. Így visszagondolva rohadt sok dolog értelmet nyert. De most nem tudom hogy kezelni ezt. Miért nem mondta el hamarabb? Nem bízott bennem? Azt hitte, hogy emiatt hanyagolni fogom, vagy kivágom az életemből? Miért titkolta előlem? Ezer éve ismerjük egymást, megbíztam benne, ő csinálta a vízvezetékeimet, meg az építkezésben is besegített. Esetleg tud valaki érdemben ehhez hozzászólni? Azóta nem beszéltünk, nem tudom mit mondjak neki. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy emiatt lenézem, de én úgy hittem, hogy megbízunk egymásban, erre az életének nagy részét titokban tartotta. Ilyenkor mi van?
2023. okt. 18. 12:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%

Én a #15-ös vagyok. Először tuti négyszemközt lenne a legkonfortosabb és meghittebb ezt megbeszélni. Nekem tuti.

A párját ráérsz később is meghívni.

Szerintem kettesben legyetek.

2023. okt. 19. 11:58
 22/30 anonim ***** válasza:
87%

#20-as. Bár ilyen barátom lenne minél több, mint a kérdező.

Ő is emberből van és az lenne a rendellenes, ha nem sokkolta volna a helyzet. Becsülöm, amiért küzd magával és értelmezni szeretné a helyzetet.

Nem pszichológus kell ide, hanem hogy megbeszéljétek, mint két barát. Négyszemközt.

2023. okt. 19. 12:27
 23/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha beszéltetek egymással, annyit mindenképpen írjál, hogy hogyan sikerült.

Őszintén érdekel. Drukkolok.

2023. okt. 19. 12:58
 24/30 anonim ***** válasza:
94%

A legrégebbi legjobb barátomat majdnem 20 éve ismerem, de mindössze 4 éve mondtam el neki, hogy nem vagyok tisztán hetero. Egy másik barátomnak 6 év után voltam képes elmondani, mert iszonyúan rettegtem és szorongtam a reakciójuktól. Pedig hasonlóan jó viszonyban voltunk, mint ti ketten. Rengeteg bátorság kell a coming outhoz.

Konstruktívan mondd el neki mindazt, amit leírtál a kérdésben is, ezeket elsősorban neki kell hallania. Ne hallgasd el azt sem, hogy téged zavar, hogy nem tudta elmondani eddig. De ne támadólag mondd, csak hogy szeretnéd megérteni, hogy ennek mi volt az oka. Az nagyon túlzás, hogy az egész személye így hazugság volt, mert csak egy kis részét nem ismerted. Igazából nem kötelessége senkinek a coming out, viszont nagy dolog, ha valaki megteszi.

2023. okt. 19. 16:39
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes sztori!

Azt részben értem, hogy nem mondta el, talán félt attól, hogy távolságtartó leszel a későbbiekben.. Az viszont eléggé elgondolkodtató, hogy csajozós sztorikat mesélgetett neked miközben..

Mindenképp beszélj meg vele egy találkozót elsősorban a párja nélkül, és könnyítsd meg a dolgot azzal hogy a lényegre térsz még mielőtt gondolkodna mit mondjon.

Szerintem ezután neki is jobb lesz! :)

2023. okt. 20. 15:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
#25: sok meleg van aki az elején próbálkozik még nőkkel, nem biztos, hogy abban hazudott a kérdezőnek. Gondoljunk csak bele, hány meleg él házasságban és nevel gyereket ellenkezűnemű párral.
2023. okt. 20. 15:55
 27/30 A kérdező kommentje:
Ma megbeszéltük a dolgot. A tanácsok ellenére a párjával egyetemben hívtam el ebédre, el is jöttek mindketten. Jót beszélgettünk. Minden maradt a régiben, csak ezután a párjával fog járni a közös baráti összejövetelekre. A lényeg annyi hogy 14! éve együtt vannak, és nem akarta elmondani, mert senkinek se mondta eddig el és tartott tőle, hogy emiatt nem beszélnénk vele, de a múltkori bulin kicsit sokat ivott és kicsúszott belőle. Az ő szavai szerint most jutottak ell oda, hogy ezt fel tudják mindketten vállalni.
2023. okt. 22. 15:53
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Na látod,megoldódott. Nagyszerű barátod van,mert 14 éve van már párban,hűségesek egymáshoz. Ez ma nagy kincs,a szeretet és a hűség.

Meleg férfiként nagy öröm lenne, ha végre egy hű és nemcsak szavakban szeretni tudó párom lenne :)

Sok sikert a Barátodéknak,Neked pedig további jó baráti viszonyt kívánok !

2023. okt. 22. 15:56
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Melegeknél 14 éve tartó kapcsolat az már kész gyémántlakodalom :)

Megkérdezhetem, hogy milyen korúak a barátodék?

2023. okt. 22. 17:04
 30/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem semmi, hogy 14 éve együtt vannak. Biztos rengeteg energiájukba került ezt eltitkolni mindenki elől.

Biztos ezen a 14 éven is meglepődtél és meg is érteném maximálisan, ha ez történt.

Remélem, hogy ezután még inkább közelebb kerültök egymáshoz.

Szép, hogy ilyen régóta kitartanak egymás mellett.

Örülök, hogy jó vége lett a kérdésed felvetését követő eseményeknek.

Minden jót nektek! ;)

2023. okt. 22. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!