Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácként / férfiként mire vagy a legbüszkébb eddig az életedben?
Figyelt kérdés
Most nem feltétlen szexuális dolgokra gondolok.. Hanem úgy emberileg, amire büszke az ember.jan. 12. 15:08
11/12 steven95 

válasza:

Írnék egy nem népszerű választ is. Én ettől a kérdéstől rosszul vagyok, mert egyszerűen nincs rá válaszom. Nem tudom az életem ilyen mércével mérni sajnos. Az önmagam felvállalására tett erőfeszítésekben is lassan kimerülök, pedig csak 29 vagyok, sivár magán, szociális élet és önállóan teremtett egzisztencia nélkül. De így is kell élni, a kérdés meg reméljük megvár.
12/12 Nemtomfantom 

válasza:

Én arra, hogy nagyon szeretnek velem együtt dolgozni a munkahelyemen, a velem egy szinten(munkahelyi hierarchia) és az alattam levő szinteken dolgozó kollégák is. Nekem ez nagy elismerés. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!