Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácként / férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácként / férfiként mire vagy a legbüszkébb eddig az életedben?

Figyelt kérdés
Most nem feltétlen szexuális dolgokra gondolok.. Hanem úgy emberileg, amire büszke az ember.
jan. 12. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként egy mondatra vagyok büszke nagyon :

" Szigorú ember,de nagy szíve van és hűséges "..

Ráadásul olyan mondta, akiről nem is hittem volna :)

jan. 12. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A humoromra. Egy pár évvel ezelőtt egyáltalán nem volt, de azóta valahogy magabiztosabb lettem, és mára már szinte bárkit meg tudok nevettetni. Ez pedig nagyon jól jön, ha mondjuk fel kell oldani egy feszült szituációt. :)
jan. 12. 15:18
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Sikerült lefeküdnöm Szíjjártó Péterrel!
jan. 12. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
#3: Dzsudzsák, te vagy az?
jan. 12. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
30 éves koromra elértem azt, hogy felépítettem egy nagy és sikeres céget, van egy boldog párkapcsolatom egy fantasztikus sráccal, egészséges vagyok és remek barátaim vannak.
jan. 12. 15:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Élek, nem hagytam magam megtörni.

Rengeteg tapasztalatom van emberekről jellemükről.

Mindenkit el tudok fogadni olyannak amilyen. Meglátni benne a szépet jót a lelkében.

jan. 12. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

6-os, ezt nagyon szépen megírtad !

Ami a legszebb és a legjobb, az az utolsó mondatodban van benne...

jan. 12. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra hogy van pénzem egyedül fenttartani magam, kifizetni a 250 ezres albérletet, emellett még élni is, és én vagyok az aki a legkevesebbet panaszkodik a munkában és képes meglátni a jó dolgokat, úgymond nyugodt vagyok, szerintem engem utálnak legkevesebben.
jan. 13. 08:21
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Én nem adnék egyedül 250-est egy tulajnak, akinek nem ebből kéne mást lehúznia és meggazdagodnia... Én ennek nem tudnék örülni, hogy így lehúz valaki és nem másra gyűjtök... De nem ugyanazok az eszméink... 46-ezerért lakok jó helyen. :-) (Budapesten.)
jan. 13. 10:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
6-oshoz hasonlóan mondanám azt, hogy sok gyökér melegnek és egyéb rossz élethelyzetnek nem sikerült megtörnie engem.
jan. 13. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!