Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik porcikátokra vagytok legbüszkébbek?
Figyelt kérdés
S annak izgatása mekkora élvezetet okoz számotokra?
Életkort is csapjatok mellé. 🙂
2022. jan. 13. 13:10
2/9 anonim 

válasza:

A lábfejemre ( nem tudom miért) de ott nincs erogén zóna.
4/9 anonim 

válasza:

Hasamra, hajamra, szememre talán
5/9 anonim 

válasza:

Szemem és számra. Mindkettő nagyon szép, az ajkaim természetesen elég teltek és szép formájuk van. Állítólag a tekintetem is nagyon igéző:)
Ezek nem különösebb erogén zónák:D a csókot szeretem, meg ha beleharapnak finoman az ajkaimba. Esetleg még a jég hozzáérintése tud intenzív lenni. De ez más testrészeimre is vonatkozik:)
6/9 anonim 

válasza:

Mellem. Picit logosabbak de szepek, formassak es atlagnal nagyobbak
7/9 anonim 

válasza:

A cicimre, a szemeimre vagyok a legbüszkébb. Bár egyik sem az én érdemem, de azzal simán tudok férfi fejeket elcsavarni, úgyhogy örülök, hogy ezzel ajándékozott meg a természet és a szüleim.
8/9 anonim 

válasza:

popsimra, amint ráfeszül a bugyim és szinte elfelezi a kerek fenekemet a bugyivonala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!