Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, melyik testrészetekre vagytok a legbüszkébb?
Az ilyen kérdéseknél általában segg vagy mellet várnak válaszban, vagy pedig épp a lábfej, talp is nyerő lehet, mert sok a fetisizta.
De volt olyan, hogy beírtam viccből, hogy a férfias vállamnak (nyilván erre nem vagyok büszke, és genetikailag széles) és rám írt valami sub pasi, hogy verném-e őt, ha fizetne.
Szóóóval ötletem sincs mit lehetne ide írni, hogy ne pontozzanak le azok, akik most akarnak recskázni a válaszokra, de közben meg próbáljak válaszolni a kérédésre anélkül, hogy utána 10-en rám írnának, miszerint nekik is pont ez jön be és micsoda vééééletlen, hogy ilyen nőbe futottak.
Talán... nem is tudom... a szemszínem elég szép. Talán lehetek rá büszke, sokan dícsérik.
Mit tud a nyelved? Nagyon kíváncsi vagyok?
6-os:
Hol írtam, hogy férfi vagyok?
Annyit írtam, hogy férfias a vállam, amire nem vagyok büszke. Ergo csakis nő lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!