Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan, hogy valakivel kapcsolatban tévedtél, hogy meleg az illető, rányomultál és elhajtott?

Nem
Forditva viszont volt
Lattam a buszon
Aztan lattam homo tarskereson is

Nem úgy történt, hogy melegnek gondoltam és tévedtem, aztán elhajtott, hanem fogalmam sem volt igazából a szexuális orientációjáról, de annyira tetszett, hogy arra gondoltam, hogy ha nem próbálom meg és kihagyom a lehetőséget, örök életemben bánni fogom. Ezért finoman, udvariasan, nem tolakodó módon bepróbálkoztam nála 'lesz ami lesz' alapon. Hátha eljön velem egy randira.
Egyszer régen próbáltam felszedni egy brutál helyes srácot élőben. Újságárus srác volt, nála vettem rendszeresen az újságot. NAGYON tetszett, gyönyörű srác volt. Elolvadtam tőle. Sötét haj, barna bőr, világító kék szemek, nagyon helyes arc, sportos alkat, egy álompasi. :) Egyik alkalommal, amikor nála vásároltam, kértem tőle a szokásos újságaimat, majd a végén megkérdezte: kérsz még valamit? Én meg mondtam neki, hogy "igen, a telefonszámodat. XD". Elmosolyodott, fülig ért a szája, látszott rajta, hogy nagyon tetszett neki a "poén", de mutatta a kezén az eljegyzési gyűrűt és azt mondta: "hát, sajnálom, de az nem fog menni, menyasszonyom van, pont most volt az eljegyzésünk egy hete" és aztán nagyon aranyosan mosolygott tovább, fülig ért a szája, nem jött zavarba (én annál inkább, de gondoltam megpróbálom, hátha, legfeljebb nemet mond, mit veszíthetek). Utána is folyamatosan nála vásároltam, ugyanolyan mosolygós és kedves maradt velem a későbbiekben is. :)

Na én pont az ilyen dolgok miatt nem kezdemenyezek senkinel mert ez ultragaz
A megerzeseim se valami jok
Foleg úgy hogy mindig arra gondolok hogy ugyis csak visszautasitas lenne belole
Gondoltam megszolitok egy sracot munkahelyen
De sose szolitottam meg, ku*va nagy beégés lett volna
Ki tudja, otthon varja a csaja vagy a csavoja
Ennyire meg azert nem alazom meg magam
Azt a ge**i, soha nem akarok ilyen helyzetbe kerulni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!