Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Kiderült a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kiderült a legjobb barátomról hogy meleg, ha ezt tudtam volna akkor biztos hogy nem feküdtem volna le vele. 25/F

Figyelt kérdés

jan. 2. 08:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%
Kamu
jan. 2. 16:16
 22/26 anonim ***** válasza:
90%

Szánalmas kamu kérdés.

Unatkozik a kérdező.

Vagy ő is meleg.

jan. 2. 16:25
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha lefeküdtél vele, akkor te is meleg vagy.. 🤡🤡 Egyébként a kérdés nettó homofóbia.
jan. 2. 16:27
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"11-es és mi van akkor hogy ami közben aludtam ő kiverte vagy mi van ha tapizott miközben aludtam? Nem lehet tudni hogy mit csinált amíg én aludtam"

Ha kiverte akkor mi van? Sok férfi kiveri még te is. Sokszor elég érdekes helyen és szituációban. Például én múltkor azon voltam kiakadva, hogy mentem volna wc-re, és nem tudtam elmenni, mert foglalt volt. Majd meghallottam azt a bizonyos "fityma csattogást", így tudtam veri a farkát a wc-n. Mondjuk nem zárható a szobája, a haverja simán bemegy, megértem ott könnyített magán. Bár nem sok értelme volt, hogy hallatszódott mit csinál.

Ha fogdosott volna szerintem te arra felébredtél volna minden bizonnyal.

Mint mondtam ne foglalkozz vele, legközelebb nem alszol vele és ezt nem fogod híresztelni, hogy egy meleggel együtt aludtál, mert az emberek többsége azonnal elkezd sz*rt kavarni.

Megkérdezni meg nincs értelme, mert ha olyan mint én, akkor biztos nem volt semmi alváson kívül, s még jól meg is sérted, aminek veszekedés lesz a vége.

jan. 3. 01:15
 25/26 Oldfire ***** válasza:
88%

Lefeküdtél egy haveroddal és csalódtál benne, mert meleg? Meghülyültek az óvónők?

Milyen gyagyás kérdés ez már megint?

jan. 3. 06:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Aludtam már heteróval és aludtam már meleggel is úgy, hogy semmi sem történt. Ha a legjobb barátodnak tartod, akkor át tudod beszélni vele az aggályaidat. Illetve ha tényleg a legjobb barátja vagy, akkor nem fog bántani téged.
jan. 3. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!