Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Kiderült a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kiderült a legjobb barátomról hogy meleg, ha ezt tudtam volna akkor biztos hogy nem feküdtem volna le vele. 25/F

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 08:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Megdugtad a haverod, és utána derült ki, vetted észre hogy meleg?
tegnapelőtt 08:25
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Hogy derült ki, miből jöttél rá?
tegnapelőtt 08:28
 3/26 budaiz ***** válasza:
91%

Kérdező te is meleg vagy ha megdugtad. Most miért vagy kiakadva?

El tudod dönteni hogy mit tegyél. Vagy megismétled vagy soha többet.

tegnapelőtt 08:32
 4/26 anonim ***** válasza:
87%
Lehet úgy érti a kérdező, hogy együtt aludtak xD Igaz, így sincs sok értelme a kérdésnek
tegnapelőtt 08:34
 5/26 A kérdező kommentje:
Dehogy dugtam meg, csak egy ágyban aludtunk, az szerintem nem b*zis a 2 barát együtt alszik
tegnapelőtt 08:36
 6/26 anonim ***** válasza:
88%
És amikor nyomta beléd a farkát, akkor lett gyanús?
tegnapelőtt 08:50
 7/26 budaiz ***** válasza:
87%

Félre érthető ahogy írtad

"nem feküdtem volna volna le vele" igy fogalmaznak akkor is ha szex van a dologban.

Együtt aludtatok ezek szerint. Na és akkor mi van? Semmi, ezen nem kell rágodni.

A legjobb barátodnak mondod, de ha meleg akkor már nem a legjobb barátod?

tegnapelőtt 08:58
 8/26 anonim ***** válasza:
90%
A "lefeküdtem vele",és az "együtt aludtunk", a magyar nyelvben teljesen más jelentéssel bír. Örülnék neki ha a kérdezők pontosan fogalmaznának,és nem kellene itt találgatni meg barkóbázni,mire nagy nehezen kiderül hogy miről is van szó.
tegnapelőtt 09:03
 9/26 anonim ***** válasza:
89%

lefeküdni valakivel = baszni

együtt lefeküdni valakivel = egyszerre nyugovóra térni

együtt feküdni valakivel = egy ágyban vagy egy kórteremben vagy ugyanazon romok alatt tartózkodni mással

tegnapelőtt 09:48
 10/26 Jani Belucci ***** válasza:
90%

Jajj most mi legyen 😱 Te Úr Isten, te jó ég!

Nem értem miért hiszik a legközepesebb hetero pasik, hogy ha valaki meleg, akkor automatikusan vonzódnak hozzájuk. Ha eddig nem b*szott meg és nem próbálkozott, akkor továbbra sem fog.

tegnapelőtt 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!