Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Kiderült a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kiderült a legjobb barátomról hogy meleg, ha ezt tudtam volna akkor biztos hogy nem feküdtem volna le vele. 25/F

Figyelt kérdés

jan. 2. 08:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de felnőttként már lehetne annyi eszed, hogy a saját kérdésed megválaszolod.

Együtt aludtál vele? Igen.

Volt valami? Nem.

Próbálkozott vagy ilyesmi? Nem.

Nem kell ezzel foglalkozni. Ha félsz semmilyen helyzetben nem alszol vele egy ágyban. Probléma megoldva.

Homofóbok előtt meg híreszteled, hogy bárkivel együtt alszol, akár a legjobb haveroddal, mert náluk ha megfogod egy másik férfi kezét már mocskos b*zi vagy.

jan. 2. 10:26
 12/26 A kérdező kommentje:
11-es és mi van akkor hogy ami közben aludtam ő kiverte vagy mi van ha tapizott miközben aludtam? Nem lehet tudni hogy mit csinált amíg én aludtam
jan. 2. 10:33
 13/26 anonim válasza:
100%

Homofóób😌

Legközelebb nem alszol vele. Ennyi. Mit kell ezen kiakadni? Meg van szád, kérdezd meg tőle,hogy mit csinált, míg aludtál? Mondjuk utána remélem lekever neked egyet, hogy észhez térj.

jan. 2. 10:48
 14/26 Jani Belucci ***** válasza:
92%
Te talán kikezdenél a legjobb barátoddal alvás közben, ha egy leszbikus csaj lenne? Ha igen, akkor veled van a baj. Ha nem, akkor meg nincs miért aggódnod.
jan. 2. 10:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező honnan tudod, hogy akart volna valamit?

Attól még ugyan úgy a legjobb barátod.

Bár ha ez téged zavar akkor hátha otthagy téged mint barátot.

jan. 2. 10:57
 16/26 A kérdező kommentje:

14-es attól még hogy én nem vagyok erőszaktevő attól még nagyon sok perverz meg nemi erőszakoló van és nem lehet tudni hogy kik azok. Meg amúgy ha azt nem tudtam hogy meleg akkor ki tudja mit nem tudok még róla.

13-as nem vagyok homofób.

jan. 2. 11:35
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

45 éves homoszexuális vagyok

Van 7jóbarátom, és már mindegyikkel aludtam 1 ágyban

Sőt tusoltunk, szaunáztunk, pucéran 🤷‍♂️

Én tesvéremként tekintek rájuk

Neked kellene megkérdezni a barátodat hogy hogy tekint rád? , mint préda vagy tesó.

jan. 2. 11:44
 18/26 anonim ***** válasza:
79%

valakivel egy agyban aludni =/= lefekudni vele

Valoszinu, hogy troll kerdes

jan. 2. 11:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam. Még novemberben az egyik haverommal 2 napos túrán voltunk, a szálláson nem lehetett széthúzni az ágyakat, így egymás mellett aludtunk. Lefeküdtünk, lekapcsoltuk a lámpát, elkezdtem fogdozni a farkát, aztán meg sz*ptam egy kicsit és bele is ültem. A r*hadt b*zi nem is ellenkezett. Ha ezt tudom, túrázni sem megyek vele!
jan. 2. 13:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

A 6uziság nem fertőz, nyugi, nem kaptad el. Ettől még nem szállt beléd a 6uzidémon. A legjobb haverod meg nem egy perverz állat, hiszen ennyire már biztosan ismered még akkor is, ha esetleg eddig nem tudtad róla, hogy meleg.

(Egyébként szerintem gyenge trollkodás.)

jan. 2. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!