Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívként gáz ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívként gáz ha nagyon vékony az ember?

Figyelt kérdés
Vagy pont szexi?
tegnap 09:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
tegnap 09:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
vékony vagyok de izgulnak rám így is
tegnap 09:56
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 1-es! Neked ez valami mániás betegség? Mert tuti nem vagy 100 ha az a napi program hogy megkeresed milyen hasonló kérdés van… beteges
tegnap 10:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Minden kérdésnél csinálja.Senki se foglalkozik vele. Felesleges. Sajnos nekem is az a gondolatom, hogy valamiféle mániásság van benne. Mint a Rómeón van egy Film... nevű csávó. Az is ilyen.
tegnap 10:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mániás betegség ez nálam kedves 3-as :D. Csak gondoltam sokat segítek azzal, ha megmutatom mennyiszer feltették már ezt a kérdést eddig ezen az oldalon. A régi válaszok pedig nem is elavultak. Sokan nem tudják, hogy lehet a korábbi kérdések között keresni ezért segítek nekik.
tegnap 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
Nekem azt tűnik feleslegesnek, hogy egy 10x-50x feltett kérdést újra feltegyenek. Visszalehet nézni a korábbiakat, mert nem tűntek el a válaszok. Szépen őrzi őket az oldal adatbázisa, el lehet őket olvasni.
tegnap 10:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Uni vagyok, és bár nekem az izmos férfiak tetszenek főleg, ha jól néz ki és jó a személyisége akkor nem zavarna, hogy vékonyabb.
tegnap 11:15
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Azért van az oldal hogy kérdéseket tegyenek fel, nem értem miért ne lehetne újra feltenni. Ha nem szabadna újra kiírni hasonló kérdést akkor törölné az admin
tegnap 11:17
 9/15 anonim ***** válasza:

"Azért van az oldal hogy kérdéseket tegyenek fel, nem értem miért ne lehetne újra feltenni. Ha nem szabadna újra kiírni hasonló kérdést akkor törölné az admin"

Valóban azért van, hogy kérdéseket tehessenek fel, de azt is vegyük figyelembe, hogy amikor megpróbálunk kiírni egy kérdést akkor az oldal a véglegesítés előtt megpróbál keresni hasonló kérdést nekünk, hogy ha többször is feltették már korábban akkor ne tegyük már fel újra. Tehát már eleve az lenne a cél, hogy ne legyenek itt felesleges duplikációk. Ezt is szeretnék elérni az oldal üzemeltetői. Nem véletlenül az a neve az oldalnak, hogy "gyakorikérdések". Itt a gyakran felmerülő kérdések rögzítésre kerülnek, hogy visszanézhessék mások is és ne kelljen megint kiírni azokat. És bármennyire is lepontozták az 1-es kommentet, tulajdonképpen igenis hasznos válasz volt, mert csak rá kell kattintani és máris látható legalább 10 ugyanilyen kérdés aminél sok hasznos választ írtak. Nem tudom miért nem akarják használni az oldal keresőjét. Nem tudnak róla? Vagy nem tudják hogy kell azt használni? Vagy félnek tőle? Vagy ha tudják használni akkor miért érzik azt, hogy a saját kérdésükre nem jók a korábbi válaszok?

tegnap 11:28
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Kinek mi jön be.
tegnap 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!