Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk nektek egy vézna srác is bejön aktívként?
Érdekes, hogy az ember úgy magától értetődőnek veszi, hogy a vékonyabb a női szereplő, a vastag(mint én) a férfi szereplő a szexben. De ezek szerint van olyan aki vékony s ő szeret dugni...
Fura, hogy én is jobban szeretem a vékony srácokat dugni, vagy a kigyúrtakat szeretném, jó kemény seggük lehet.
De biztos hogy mindenkinek más az ízlése itt is. Én mondjuk bi lennék, nem homo és alapjában is a nőktől akarok többet, a pasiktól csak szexet. Szóval nem nyilatkozhatom mindenki helyett.
A perverzió különös, "rendellenes", fordított helyzetet jelent... Perverz módon nem a félreértelmezett, megszokott módon használom a gusztustalan, vagy visszataszító szinonimájaként, ahogy sok ...másik ember. :D
Szerintem a perverzió nem egy negatív dolog, a jelentése közelebb áll a különlegeshez, mint az undorítóhoz..
Nem azon múlik szerintem, hogy valaki vézna vagy sem.
Én bírnom a vékony fiúkat, passzív vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!