Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon vèkony srácot el tudsz aktívként képzelni?
Figyelt kérdés
Nem zavarna ha vèkonyabb nàlad?(nem azèrt mert te kövèr vagy)2019. jún. 17. 07:41
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek az aktív vékony srácok és én is vékony vagyok.
3/11 anonim válasza:
Én is viszonylag vékony vagyok de a gyengéim a nagyon vékony, szinte kisfius testű srácok, így kifejezetten tetszene a dolog :)
4/11 anonim válasza:
Nekem meg kifejezetten nem lenne vonzo. Legyen mar ferfias, masszivabb egy aktiv. 25f
5/11 A kérdező kommentje:
Èn vèkony vagyok nagyon! Emiatt is kèrdem. :D
2019. jún. 17. 12:12
7/11 anonim válasza:
El tudom képzelni, nem testalkat függő hogy ki passzív és aktív
De engem nem izgat, nem tetszik, ha egy aktív vékony, főleg ha nálam is vékonyabb, pedig én elég vékony vagyok... :D
8/11 anonim válasza:
Igen. Szopas kozben mindegy a testalkat h kire "nezek fel"
9/11 anonim válasza:
Én nagyon vékony passzív vagyok, igazából a vékony aktív és a nálam jóval nagyobb darab is bejön.
10/11 anonim válasza:
Igen. Nagyon szeretnék leszopni egy ilyen vékony kissrácot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!