Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnantól lesz valaki meleg?
Holvan a határ? Ha egy férfi:
Ha szereti análisan izgatni magát?
Ha izgul a femdomra?
Ha izgul arra hogy a nő műbrokit tesz fel és azzal megb4ssza?
Ha az előző után a műbrokit a férfivel le is sz0patja?
Ha szeret női ruhába bújni?
Ha szeretni elfogyasztani a saját ondóját?
Hol van a határ? Mi után lesz valaki már nem hetero?
Nos köszönöm mindenki válaszát! Itt a végén ez a "vita" elég érdekes volt... De lehetne mégegy kérdésem hozzátok? Mi az a "3,5 pipás" ? Ez mire utal? (Lehet én vagyok a h.lye hogy nem értem)
Ezek mellett boldog karácsonyt mindenkinek
Arra utal ez kérdező, hogy az illetőnek hány zöld pipája van. A pipák száma jelzi azt, hogy mások mennyire találták hasznosnak az illető válaszait. Minél többen találták hasznosnak (értsd felpontozták), annál több zöld pipája látszik nála. És minél többen lepontozzák, annál kevesebb pipája lesz.
Azért kezdtek el itt pipával utalni mert szinte mindenki anonim és így akartak egyesek beazonosítani, hogy kiről van szó.
"Szerintem onnantól, hogy férfiakhoz vonzódik szexuálisan."
Majdnem pontos. Még azt hozzá kell tenni, hogy a nőkhöz sehogy nem tud vonzódni szexuálisan. Mert ha igen, akkor az nem meleg hanem biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!